Stiri mondene

Eva Maruţă i-a cucerit pe fanii de pe Youtube și a primit butonul de 100.000 de abonați

Eva Maruţă
Copiii soților Măruță sunt o adevărată figură în online și iată că asta nu o spunem noi, ci performanțele lor vorbesc de la sine.

Andra și Cătălin Măruță au cu ce se mândri. Ambii copii ai lor, Eva și David, au luat-o pe calea muzicii și a vlogg-ului și iată că fac tare bine ce fac.

Imediat după ce Eva Maria a lansat colindul „Who Would Imagine A King”, iar David „Rocking Around The Christmas Tree”, mezina familiei a primit o veste tare bună.

Eva Maruţă

Datorită efortului pe care Eva l-a depus în online, a fost răsplătită de cei de la Youtube. Eva Maria a primit butonul pentru 100.000 de abonați, ceea ce i-a făcut o bucurie imensă.

„Sărbătorim cu Eva! 🎉🤗❤️ A primit de la YouTube butonul pentru 100.000 de abonați! Sunt mândră de faptul că e atât de ambițioasă și pasionată și o voi ajuta mereu să își împlinească visele! Să îi ținem pumnii și lui David, acum e mai motivat și el sa posteze mai des!!!”, a scris Andra pe rețelele de socializare.

Eva Măruță: „L e mulțumesc lui David, mami și lui tati că mă ajută să fac filmulețe despre familia noastră!”

De altfel, și Eva a ținut să le mulțumească fanilor din mediul online pentru că au fost bucuroși să urmărească pripețiile familiei Măruță pentru care atât cei doi copii cât și Cătălin și Andra filmează cu mare drag.

Eva Maruţă

„Vă mulțumesc tuturor pentru că îmi urmăriți vlogul! Acum suntem mai mult de 100.000 de prieteni! Mulțumesc, YouTube, și le mulțumesc lui David, mami și lui tati că mă ajută să fac filmulețe despre familia noastră! ❤️ David 🔥 Andra 🔥 Catalin”, a scris Eva pe rețelele de socializare. 

Fanii au fost încântați de reușita Evei, așa că au felicitat-o în comentarii. 

„Felicitări! Ești o minune de copil! Te urmăresc cu mare drag, frumoasă și deșteaptă fată!”, „Felicitări, scumpete! Ești o dulceață de fetita! Te urmăresc cu drag și la Day 0, ce postează tati tău”, „Eva, te iubesc din toata inima mea semeni cu părinții tăi frumoși și cu fratele tau david te urmăresc tot timpul eva o sa calci pe urmele lui Mama ta andra o ador si o iubesc te iubesc eva sărbători fericite iti doresc”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.