Stiri mondene

Este oficial! Neversea s-a amânat pentru 2022

Este oficial! Neversea s-a amânat pentru 2022
Este oficial! Neversea s-a amânat pentru 2022 [Sursa foto: Facebook]
Nu mai este nicio șansă ca Neversea să se mai țină lanul acesta, Organizatorii au anunțat că festivalul va fi organizat în 2022.

După mai multe negocieri și așteptări, organizatorii Neversea au luat o decizie. Festivalul de la malul mării va avea loc abia în 2022. Timpul de organizare este mult prea scurt, plus că nici condițiile actuale ale pandemiei nu permit organizarea unui mare festival de amploarea celui de la malul mării.
Organizatori Neversea au transmis un comunicat vineri, 2 iulie, și au anunțat modificarea făcută.

„Din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului in actualele conditii de pandemie, am fost nevoiti sa luam cea mai dificila decizie de pana acum.

Dupa o analiza atenta a optiunilor noastre, printre care s-a numarat si mutarea Neversea in toamna, am decis sa nu obligam pe nimeni sa faca vreun compromis in privinta experientei avute- fie el spectator, membru al echipei tehnice sau artist”, se arată în comunicatul transmis de organizatori.

La Neversea ar fi trebuit să urce pe scenă artiști cunoscuți printre care se numără: Black Eyed Peas, Dimitri Vegas și Like Mike, Tchami, Don Diablo, Borgore și mulți alții. 

Untold a anunțat o parte din artiștii care vor urca pe scenele din Cluj! 

Totuși, dacă este un mare pasionat al festivalurile și ai vrea neapărat să te distrezi vara aceasta, Untold este unul dintre marile festivaluri care se va ține, tot la Cluj, doar că într-un format aparte.

Untold a anunțat o parte din artiștii care vor urca pe scenele din Cluj! 
Untold a anunțat o parte din artiștii care vor urca pe scenele din Cluj! [Sursa foto: Facebook]

Anul acesta, celebrul eveniment nu se va mai desfășura ca în august, așa cum era an de an, ci în septembrie. Biletele au fost deja puse în vânzare, iar fanii pasionați de festivaluri au aflat deja și o parte din line-up.

Organizatorii Untold au postat ieri pe pagina oficială de Facebook lista cu o parte dintre cei 200 de artiști care vor veni la Cluj în toamna aceasta.

David Guetta și Dimitri Vegas&Like Mike sunt unii dintre cei mai așteptati artiști și la această ediție. Pe scena principală vor urca și Afrojack, Steve Aoki sau Above&Beyond. Iubitorii de e muzică live îi vor putea asculta în acest an pe cei de la The Script. 

Citește continuarea aici