Stiri mondene

Este Marius Manole fericit? Întrebarea la care a răspuns la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Este Marius Manole fericit?
Marius Manole a fost invitatul lui Denise Rifai aseară la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a răspuns sincer celor mai delicate întrebări.

Marius Manole a vorbit despre lipsurile actorilor, despre conducerea Teatrului Național, dar și despre viața pe care a dus-o. Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări”, actorul a răspuns cu sinceritate întrebărilor adresate de Denise Rifai. Pentru că de-a lungul timpului a vorbit despre situația lui financiară, Marius Manole a fost întrebat în cadrul emisiunii cât de sărac este. 

Este Marius Manole fericit?

„E un pic romanțat! Zici că am scris o carte și am vrut să mă prezint oamenilor într-un fel patetic și plângăcios. Eram sărac, dar eram așa cum erau toți oamenii săraci, doar că eu fiind actor am avut ocazia să spun această poveste care te întristează și-ți dau lacrimile. Dar dacă aș fi renunțat la țigări și la alcoolul de după spectacol poate că nu aș fi fost atât de sărac. Să nu exagerăm și să spunem lucrurilor pe nume: într-adevăr eram sărac, nu puteam să-mi permit o chirie, nu puteam să mănânc de trei ori pe zi, dar sărăcia asta avea o boemie în ea, avea ceva frumos în ea, ceva cu care sper să nu mă mai întâlnesc vreodată. Era o perioadă în care toți prietenii mei erau săraci și împărțeam o ciorbă, și era ceva ok pentru timpurile alea”, a răspuns Marius Manole. 

Marius Manole răspunde uneia dintre cele mai dificile întrebări: este sau nu fericit? 

Marius Manole a oferit o serie de confesiuni emoționante prezentatoarei Denise Rifai. Actorul a fost întrebat dacă este fericit în acest moment, iar acesta a răspuns cu nonșalanță că nu a fost niciodată fericit cu adevărat și a spus și de ce. 

Este Marius Manole fericit?

„Nu. De-adevăratelea, nu. Poate este ceva în mine care nu îmi dă voie să fiu fericit neapărat. Îmi lipsesc niște lucruri, sigur că mă bucur de tot succesul ăsta și de dragostea oamenilor. Nu înțeleg foarte bine de ce mă iubesc oamenii. Bineînțeles că au fost momențele mici de fericire pe care le-am trăit: după o premieră, după o întâlnire în teatru. Dar fericit, fericit de-adevăratelea, nu. Nu știu să spun punctual ce-mi lipsește. Cea mai mare lipsă cred că e iubirea. Cred că cea mai mare lipsă este asta. La mine asta a lipsit, dintotdeauna a lipsit, încă din copilărie”, a mai spus Marius Manole.