Stiri mondene

„Escrocul de pe Tinder” vrea să-și ia revanșa și să-și spună partea lui de poveste

 „Escrocul de pe Tinder” vrea să-și ia revanșa și să-și spună partea lui de poveste
„Escrocul de pe Tinder” vrea să-și ia revanșa și să-și spună partea lui de poveste [Sursa foto: Facebook ]
După ce întregul Glob a empatizat cu povestea fetelor care au fost păcălite de Simon Hayut, se pare că și escrocul vrea să-și expună partea lui de poveste.

„Escrocul de pe Tinder” a creat o mare vâlvă în mediul online. Povestea tinerelor care au fost escrocate de un bărbat pe Tinder a devenit virală în scurt timp. Cu toate că Simon Hayut nu a vrut să participe la filmările documentarului de pe Netflix, se pare că acum s-a răzgândit. După ce a văzut câtă vâlvă a creat documentarul a decis că vrea să-și prezinte și el partea de poveste.

Citeste si: „Escrocul de pe Tinder”, documentarul de pe Netflix pe care trebuie neapărat să-l vezi. Ce spune protagonistul Simon Leviev despre documentar?!

Hayut, cunoscut acum a fi fiul rabinului șef al companiei El Al Airlines, Yohanan Hayut, avea să întâlnească femei scandinave pe Tinder, să le facă să creadă că este fiul fabulosului de bogat Leviev și să înceapă relații la distanță cu ele, însă în cele din urmă le-a înșelat cu o sumă totală de peste 10 milioane de dolari. 

Shimon Hayut vrea să-și prezinte propria versiune a faptelor din „Escrocul de pe Tinder” 

Filmul care prezintă povestea adevărată a escrocului israelian Shimon Hayut, care a derutat fetele pretinzând că este descendent de diamante, devine primul documentar care i-a captat pe spectatorii Netflix la nivel global. Documentarul a acumulat 45,8 milioane de ore vizionate în întreaga lume în prima săptămână a lunii februarie, cu peste 12 milioane de vizionări mai mult decât al doilea articol din topul de pe Netlix, un film american de comedie sportivă intitulat „Echipă de acasă”, scrie The Times of Israel .  

„Escrocul de pe Tinder” vrea să-și ia revanșa și să-și spună partea lui de poveste
„Escrocul de pe Tinder” vrea să-și ia revanșa și să-și spună partea lui de poveste[Sursa foto: Netflix]

Shimon Hayut a declarat război platformei de streaming și a promis că se va răzbuna și plănuiește să lanseze un podcast, vrea să scrie o carte, dar și să producă un show unde mai multe femei să concureze pentru inima lui. În munca pe care o va depune pentru a-și expune partea lui de poveste va fi ajutat de Gina Rodriquez, cunoscută din filmele pentru adulți și actualul manager al companiei Gitoni.  

„Escrocul de pe Tinder” vrea să-și ia revanșa și să-și spună partea lui de poveste
„Escrocul de pe Tinder” vrea să-și ia revanșa și să-și spună partea lui de poveste[Sursa foto: The Times of Israel]

Se pare că întregul plan de escrocherie al lui Simon a fost mult mai complex față de cum a fost arătat în documentarul de pe Netflix, motiv pentru care seria este continuată și cu o serie de podcasturi. Cele două episoade sunt produse de regizoarea Felicity Morris și de producătoarea Bernadette Higgins și sunt deja disponibile pe Spotify.