Stiri mondene

Enrique Iglesias, dezvăluiri sincere despre relația cu tatăl său, Julio Iglesias: „10 ani nu am vorbit cu tatăl meu”

 Enrique Iglesias, dezvăluiri despre relația cu tatăl său!
Enrique Iglesias, dezvăluiri despre relația cu tatăl său! [Sursa foto: Instagram]
Enrique Iglesias a vorbit deschis despre relația dificilă pe care a avut-o cu Julio Iglesias . Timp de zece ani, artistul nu a vorbit cu tatăl său.

Enrique și Julio Iglesias au cunoscut amândoi celebritatea, dar relația tată-fiu nu a fost una dintre cele mai bune. Succesul muzical le-a afectat extrem de mult relația de familie. Deși Enrique Iglesias își dorea o carieră în industria muzicală, tatăl artistului nu a fost de acord cu decizia fiului său. În cadrul unui interviu, cunoscutul cântăreț și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit deschis despre relația cu Julio Iglesias. 

„La 18 ani, m-am separat complet de familia mea. Am plecat şi timp de zece ani nu am avut absolut nicio legătură cu tatăl meu. Am suferit mult, dar muzica pe care o făceam mi-a dat forţă” a povestit Enrique Iglesias.

Enrique și Julio Iglesias
Enrique și Julio Iglesias

Enrique Iglesias: „Mi-am făcut bagajele și am plecat în Canada”

În continure, artistul a dezvăluit că și-a descoperit pasiunea pentru muzică în perioada anilor 90. „Experiencia religiosa”, „Nunca te olvidare” și „Enamorado por primera vez” au fost primele sale piese lansate. Cu toate că a avut un succes formidabil cu ele, relația cu părintele său a fost extrem de afectată.

Enrique și Julio Iglesias
Enrique și Julio Iglesias

„La 18 ani am semnat primul meu contract cu o casă de discuri și era o aventură, am venit imediat la Miami și aveam de gând să îi spun chiar a doua zi tatăl meu, dar a trecut o zi și încă o zi, și nu i-am spus. După șase luni i-am spus tatălui meu. Iar el mi-a zis: „Ce naiba ai făcut? Nu știi ce ai făcut… De ce nu mi-ai zis?”. Atunci mi-am făcut bagajele și am plecat în Canada, să-mi lansez primul album. Atunci am devenit Enrique Martinez, pentru Iglesias era prea evident”, a mai spus artistul.

 Faptul că este fiul lui Julio Iglesias, artistul a recunoscut că a avut avantaje şi l-a ajutat până la un punct în carieră, însă cu timpul a învăţat că trebuie să se descurce singur şi să obţină cu forţe proprii un loc în industria muzicală. „ Dacă am avut oportunităţi pe care ceilalţi artişti nu le-au avut? Bineînţeles. Dar cei care care spun că am reuşit graţie tatălui meu greşesc. Este imposibil să ai succes în acest domeniu dacă nu ai piese care să creeze conexiuni cu publicul.

Enrique Iglesias,dezvăluiri despre relația cu tatăl său!
Enrique Iglesias, dezvăluiri despre relația cu tatăl său! [Sursa foto: Instagram]

Recent, Enrique Iglesias a precizat că se înţelege foarte bine cu tată său   „Ne respectăm reciproc, mai mult decât în urmă cu 25 de ani. Este tatăl meu şi îl iubesc din tot sufletul. Îl respect şi îl admir şi în parte înţeleg lucrurile pe care le-a făcut în cariera şi în viaţa sa pesonală”, a explicat fiul lui Julio Iglesias.