Stiri mondene

Emil Rengle, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Emil Rengle, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Emil Rengle, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai” [Sursa foto: Kanal D]
Voce puternică a generației sale, extrem de talentat, extravagant și performer charismatic în toate aparițiile sale, Emil Rengle vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 22:00, la Kanal D!

Cu o poveste de viață extraordinară, Emil Rengle provine dintr-o familie cu posibilități modeste, din Oradea, însă a reușit să absolve cu brio Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, specializarea Coregrafie și a ajuns la cele mai mari școli de dans din America.

Emil Rengle, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Emil Rengle, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: Kanal D]

Emil Rengle vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Emil Rengle și-a construit cu dedicare cariera de dansator și coregraf, a avut nenumărate apariții televizate și a colaborat cu unii dintre cei mai marți artiști români, precum INNA, Loredana, Marius Moga sau Alexandra Stan.

Citește și: “Destăinuiri”, o dramă psihologică inspirată din poveşti adevarate, un serial despre traumă și speranță, începând din 3 martie, la Kanal D!

În anul 2018 a devenit cunoscut dansând pe tocuri și câștigând un prestigios show de talente și astfel a reușit să își cultive talentul și libertatea de exprimare, influențând pozitiv o generație întreagă.

“Este dansul pe tocuri marca dvs.

înregistrată?”, “Cât v-a plătit Florin Salam pentru un dans?”, “Cum ați scăpat de timiditate?”, “A fost un avantaj sau un dezavantaj să vă
 recunoașteți orientarea sexuală?”, “Ați reușit s-o convingeți pe mama că nu e vina ei?”, “Cât de mult doriți să vă căsătoriți?”, “Câtă trecere aveți la femei?” acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Emil Rengle în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!