Stiri mondene

Elon Musk, dezvăluiri ulitoare! Miliardarul ar vrea să fie îngropat pe Marte

Elon Musk, dezvăluiri ulitoare! Miliardarul ar vrea să fie îngropat pe Marte
Elon Musk, fondatorul Tesla, a dezvăluit noi planuri în legătură cu planurile sale referitoare la colonizarea Planetei Marte.

Elon Musk, fondatorul Tesla, știe ce vrea! Miliardarul face mari eforturi să populeze planeta Marte și chiar se gândește că și-ar putea trăi ultimele clipe din viață acolo. CEO-ul SpaceX vrea ca Marte să devină un refugiu pentru omenire și face progrese în acest sens. Miliardarul se gândește la o modalitate prin care ar putea să încălzească Planeta Roșie și crede că ar putea să facă acest lucru cu ajutorul explozii nucleare.

„Cred că ar fi un deznodământ grozav. Dar dacă nu ne îmbunătățim viteza cu care progresăm, cu siguranță voi fi mort înainte să ajungem pe Marte. Știi, mi-ar plăcea să nu fiu mort până să ajungem pe Marte, la asta râvnesc”, a spus Elon Musk.

Fondatorului Tesla i se pare „cool” să fii înmormântat pe Marte: „Născut pe Pământ, mort pe Marte”

Este deja cunoscut faptul că Elon Musk ar vrea să aibă un oraș funcțional pe Marte până în 2050. Odată la doi ani, planetele Marte și Terra se aliniază și se oferă astfel fereastra perfectă pentru misiuni pe Marte, spune Musk, care vrea să profite de ocazie și să trimită în 2022 două navete SpaceX spre planeta roșie.

Aceste două nave ar trebui să transporte 100 de tone de echipament pentru generarea de energie, utilaje pentru minerit și pentru asigurarea condițiilor de viață. Miliardarul s-a gândit deja și la o posibilă sursă de căldură. 

Elon Musk, dezvăluiri ulitoare! Miliardarul ar vrea să fie îngropat pe Marte

„Ceea ce spuneam, de fapt, era să nu existe un Soare, ci doi. Care să pulseze la Polul Nord și Polul Sud pe Marte. Acest lucru ar încălzi Polii suficient de mult, astfel încât dioxidul de carbon înghețat s-ar transforma în gaz și ar oferi densitate atmosferei. Ceea ce ar încălzi și apa, ar exista vapori de apă și CO2 în atmosferă. Ceea ce, în acest caz, ar fi un lucru bun, pentru că acel CO2 ar încălzi planeta. Ascultă, cu toții vom muri într-o zi. Așa că, dacă tot vei muri și poți fi îngropat pe Marte, îmi spun: Marte sună cool! Născut pe Pământ, mort pe Marte. Dacă tot poți alege…”, a mai spus Elon Musk.