Lansări muzicale

Ellie White a lansat „Hoț de dragoste”

Ellie White a lansat „Hoț de dragoste”
Ellie White a lansat „Hoț de dragoste” [Sursa foto: Captură YouTube]
„Hoț de dragoste” este noul single lansat de Ellie White. Uite cum sună!

Ellie White a lansat o piesă de dragoste, intitulată "Hoț de dragoste". Filmările pentru noul videoclip au durat două zile, iar locațiile alese au fost în Kavala și Halkidiki în Grecia. Artista a profitat de vacanța cu familia și a filmat pentru "Hoț de dragoste", noul ei single. Piesa este compusă de Ellie White, iar producția e realizată de Maze și Adrian Saguna la EOK Records. 

Ellie White a lansat „Hoț de dragoste”
Ellie White a lansat „Hoț de dragoste”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Nicicând oamenii nu s-au oprit din a celebra iubirea în toate formele ei, fie în formă scrisă, pictată sau cântată. Iubirea este singura constantă în această viață, lucrul la care aspirăm non stop de-a lungul existenței noastre, singura emoție care ne poate face să simțim că plutim pe cele mai înalte culmi sau că ne afundăm în cele mai adânci peșteri. Îmi doresc să vă trec prin emoțiile primei priviri, primei atingeri și a emoțiilor care vin val-vârtej în suflet.

Să vă amintiți cu drag de o iubire care v-a făcut să vă simțiți așa, sau chiar să vă încălzească sufletul ceva ce simțiți chiar în acest moment. Enjoy the music!”
, a spus Ellie White.

Videoclip: Ellie White- Hoț de dragoste