Stiri mondene

Eliminare supriză la Survivor România! Fanii din mediul online sunt consternați

Eliminare supriză la Survivor România! Fanii din mediul online sunt consternați
Ana Porgras a părăsit competiția Survivor România după ce a fost nominalizată spre eliminare de Jador. Fanii din mediul online sunt revoltați de alegere.

Răsturnare de situație la Survivor România! Concurenții propuși spre eliminare erau Mellina din echipa Războinicilor și Sebastian Chitoșcă din echipa Faimoșilor. Însă se pare că soarta a fost de partea lor, fiind votați de public și rămând în competiție. 

Albert de la Războinici, favoritul publicului pentru a cincea săptămână. Și Jador a ieșit favorit din nou 

În ediția de duminică seara aflăm întotdeauna care sunt favoriții publicului din fiecare dintre cele două echipe din Republica Dominicană. Aseară, din echipa Războinicilor, a ieșit favorit Albert, concurentul făcând o nominalizare care i-a lăsat mască pe colegii lui: 

„De cinci ori la rând... e greu de exprimat în cuvinte. Le mulțumesc oamenilor care mă susțin și mă ajută să merg pe drumul acesta, drum care e foarte anevoios și plin de obstacole. Mulțumesc din inimă! Sunt foarte fericit și împreună pot ajunge departe. De acum încolo, drumul meu nu trebuie să se oprească decât în finală. O să votez din punt de vedere sportiv și mă refer strict la punctele aduse în ultima perioadă: Marius”, a spus Albert, care și-a lăsat colegii cu gura căscată. Însă nu doar Albert i-a surprins pe colegi și pe fanii de acasă, ci și Jador, care a decis să o nominalizeze pe Ana în momentul în care a ieșit favorit al publicului. 

„Simt că am din nou putere cu ei (n.red. fanii care l-au votat). Recunosc că mă chinui, poate sunt a șasea roată la căruță, dar ajut echipa. Votul meu nu este unul corect! Pe oricine aș vota în această seară nu ar fi corect, nu mi-aș dori să plece nimeni, știu că o să-mi atrag antipatii, dar nu am ce să fac, sper ca oamenii să fi votat aceste două persoane din echipa mea și să vadă că suntem foarte buni. O s-o votez pe Ana chiar dacă este foarte bună”, a spus Jador, spre suprinderea tuturor. 

„Da, mă așteptam. După consiliul de nominalizare pe care l-am avut Jador m-a nominalizat pe mine, deci mă așteptam cumva să fiu nominalizată spre eliminare dacă el va ieșit favorit. Sunt liniștită. După cum v-am spus, mă așteptam, publicul va decide cine pleacă acasă și cine rămâne. Dacă va fi să plec, voi pleca cu fruntea sus”, a spus Ana, după ce a fost nominalizată de Jador. 

Prima reacție a Anei după ce a fost anunțată eliminarea sa. Fanii din mediul online au explodat de furie 

Mii de reacții au apărut în mediul online imediat după ce Daniel Pavel a anunțat că Ana Porgras este cea care pleacă acasă. Pe lânagă asta, și Zanni a fost furios de decizia lui Jador și la finalul emisiunii a început să plângă în hohote, Ana fiind prietena lui din competiție. 

Zanni a izbucnit în lacrimi după plecarea Anei Porgras

„M-ați luat prin suprindere. Nu mă așteptam. Cumva am presimțit treaba asta. În a doua parte a zilei am avut o stare mai puțin bună. Sunt fericită pe o parte că mă duc acasă, dar pe de altă parte sunt tristă pentru că mi-aș fi dorit să continui această experiență, dar se pare că ăsta a fost drumul meu în Survivor România”, a spus Ana Porgras. 

Fanii din mediul online spun că alegerea lui Jador nu a fost una corectă și ar vrea ca gimnasta să mai rămână în competiție.

Zanni a izbucnit în lacrimi după plecarea Anei Porgras

„Jador, tu mergi acasă. Oricum arzi gazul de pomană, afară cu tine.Ana, inapoi”, „Nu-i corect! Ana, inapoi”, „De acum o să piardă echipa din cauza nominalizări incorecte pe care a facut-o Jador! O vrem pe Ana inapoi la Faimosi, contestati, oameni buni!”, sunt câteva dintre reacțiile din mediul online.