Stiri mondene

Elena Gheorghe a cântat din greșeală la o nuntă. Cum a reacționat când și-a dat seama

Elena Gheorghe
Elena Gheorghe [Sursa foto: Facebook]
Elena Gheorghe duce dorul concertelor și evenimentelor, motiv pentru care este foarte bucuroasă să împărtășească cu fanii întâmplări amuzante de la evenimente

Elena Gheorghe este o artistă iubită, o mamă devotată și împlinită. A avut și zile mai aglomerate cu mai multe concerte, motiv pentru care, din grabă, s-a întâmplat să intre într-o altă sală și cânte la o altă nuntă decât cea programată. Artista a povestit amuzată cum membrii trupei sale au intrat într-o altă sală a restaurantului și și-au dat seama că au greșit abia în timpul momentului artistic. 

Elena Gheorghe
Elena Gheorghe[Sursa foto: Facebook]

„Într-o zi nebună, cu vreo 2-3 concerte la limită, trebuia să ajungem la o nuntă, într-o locaţie cu mai multe săli, deci unde erau concomitent mai multe evenimente. În nebunia aceea, colegii de trupă au intrat într-o sală greşită, unde se desfăşura altă nuntă, şi au instalat toate cele, căci urma concertul live. Întâmplarea făcea că noi urma să fim o surpriză din partea naşului, deci oricum eram acolo ca nişte “intruşi” care încercau să se facă nevăzuţi, aşa că nu dădeam prea multe explicaţii celor care se uitau miraţi la noi sau întrebau ce se întâmpla.

Ne-am instalat, am urcat pe scenă şi am început să cântăm. Într-un final, ne-am dat seama, dar când am văzut bucuria de pe faţa mirilor şi a invitaţilor, am zis că ar fi frumos să mai cântam 2-3 piese şi apoi să fugim la evenimentul nostru”
, a spus Elena Gheorghe pentru OK Magazin e. 

Cum i-a afectat pandemia activitatea Elenei Gheorghe

Elena Gheorghe spune că a fost panicată și ea la început de pandemia de coronavirus. A avut o perioadă când dezinfecta inclusiv animalele, însă spune că acum s-au mai relaxat un pic lucrurile. Însă în continuare este conștientă că este o perioadă extrem de tristă pentru toată lumea. 

Elena Gheorghe
Elena Gheorghe[Sursa foto: Facebook]

„Într-adevăr, pandemia a afectat foarte puternic activitatea noastră, a artiştilor, dar nu numai. Am prieteni, colegi de trupă cu studii muzicale superioare care trec printr-o perioadă dificilă. Este trist şi mult de discutat pe subiectul asta. Personal nu mă pot plânge din punct de vedere financiar, iar asta datorită contractelor de imagine şi campaniilor online, care sunt prezente şi îmi umplu timpul”, mai spune solista pentru OK!