Stiri mondene

Elena Gheorghe, dezvăluiri inedite despre viața de familie! Care este secretul căsniciei pe care o are cu soțul ei, Cornel Ene?!: „Întotdeauna am privit relațiile solide”

Elena Gheorghe, dezvăluiri inedite despre viața de familie
Elena Gheorghe și soțul ei, Elena Gheorghe [Sursa foto: Instagram]
Elena Gheorghe a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de succes. Uite ce a mărturisit artista despre bărbatul vieții ei!

Elena Gheorghe se numără printre cele mai apreciate artiste din România! Cântăreața are atât o viață profesională uimitoare, cât și o familie extrem de frumoasă. Vedeta și soțul ei, Cornel Ene, trăiesc de mulți ani o poveste frumoasă de dragoste. Având în vedere că are o relație de lungă durată, multă lume s-a întrebat care este secretul ei și cum a făcut față în tot acest timp. Invitată în cadrul unei emisiuni TV, vedeta nu și-a mai ținut fanii pe jar și le-a povestit cum stau, de fapt, lucrurile în casa ei.

Deși timpul îi presează din toate părțile, Elena Gheorghe a mărturisit că soțul ei reușește, de fiecare dată, să-i acorde toată atenția de care are o femeie nevoie. 

Elena Gheorghe, dezvăluiri inedite despre viața de familie
Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Elena Gheorghe, spectacol incendiar la Sala Palatului! A schimbat 7 ținute, a purtat bijuterii în valoare de 80.000 de euro și accesorii lucrate de unul dintre designerii care colaborat Lady Gaga

„Chiar dacă timpul, câteodată, ne presează și parcă simțim, cel puțin în ultimele două luni am fost foarte presați de tot ceea ce înseamnă Sala Palatului, evenimente, profesional, dar întotdeauna a știut la sfârșitul zilei sau când am avut un pic de timp liber să-mi acorde atenția de care eu am nevoie și de care fiecare om are, până la urmă, nevoie”, a mărturisit Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe, dezvăluiri inedite despre viața de familie
Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene[Sursa foto: Instagram]

Elena Gheorghe, secretul unei căsnicii de succes

Familia lor este un model demn de urmat pentru mulți dintre fanii acestora. Elena Gheorghe a ținut să menționeze faptul că în căsnicia cu soțul ei s-a pus întotdeauna accentul pe încrederea reciprocă, susținere și prietenie. Indiferent de greutățile care apar cu trecerea timpului, artista și Cornel Ene sunt de nedespărțit.

Elena Gheorghe, dezvăluiri inedite despre viața de familie
Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene[Sursa foto: Instagram]
 

Citeste si: Elena Gheorghe, despre neînțelegerile cu soțul ei, Cornel Ene! De la ce pornesc discuțiile în căsnicia artistei?!: „Eram supărați pe treaba asta”

„Dacă am simțit că el este foarte obosit sau el este foarte stresat cu un anumit lucru, am făcut eu pasul către el, pentru că, știi cum e, când nu poate unul, poate celălalt. Eu zic că a contat enorm (n.r că înainte au avut o relație de prietenie). Întotdeauna am privit relațiile solide și relațiile care au rezistat în timp, în primul rând, bazate pe o prietenie”, a mai adăugat vedeta.