Stiri mondene

Elena Gheorghe, despre căsnicia cu soțul ei, Cornel Ene. Care este secretul mariajului lor?!: „Este destul de rar în ziua de azi”

Elena Gheorghe, despre secretul căsniciei sale
Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene [Sursa foto: Facebook]
Elena Gheorghe a dezvăluit secretul căsniciei sale de lungă durată.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară! Vedeta se mândrește cu o familie minunată, alături de soțul ei și cei doi copii ai lor. După aproape un deceniu de căsnicie, Elena Gheorghe este în continuare o soție fericită, iar fanii ei vor să afle cum reușește „să se completeze atât de bine” cu soțul ei. În cadrul unei emisiuni, cântăreața a vorbit deschis despre căsnicia cu partenerul ei de viață, Cornel Ene.

Elena Gheorghe susține faptul că în căsnicia sa s-a pus întotdeauna accentul pe încrederea reciprocă, susținere și prietenie, acesta fiind și secretul mariajului lor de lungă durată.

Elena Gheorghe, despre secretul căsniciei sale
Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Elena Gheorghe, despre neînțelegerile cu soțul ei, Cornel Ene! De la ce pornesc discuțiile în căsnicia artistei?!: „Eram supărați pe treaba asta”

„Este destul de rar în ziua de azi, din păcate, pentru că implică foarte multe lucruri, să ai încredere în omul de lângă tine, să îl simți alături. Dacă ești dezechilibrat, trebuie să fie cineva acolo lângă tine, care să te așeze, să spună „Gata, e bine, poți să te liniștești, trecem și peste asta'. La baza relației noastre stă în primul rând prietenia. Noi ne spunem tot ce ne trece prin cap. Nu sunt genul ăla care să mă gândesc „Oare ar fi bine să îi spun soțului așa ceva? Oare ar mai avea farmec, nu o să îl surprindă sau din contră o să se obișnuiască că îi spun așa și nu o să i se mai pară că sunt misterioasă?”,  a spus Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe, despre secretul căsniciei sale
Elena Gheorghe, despre secretul căsniciei sale[Sursa foto: Facebook]

Elena Gheorghe, despre relația cu copiii săi

În continuare, artista a vorbit și despre creșterea celor doi copii ai săi, spunând că teoria nu este aceeași cu practica și că fiecare nou-născut are personalitatea sa.

Elena Gheorghe, despre secretul căsniciei sale
Elena Gheorghe alături de familia sa [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Elena Gheorghe, anunț surprinzător pentru fani! Ce se întâmplă cu artista?!: „În sfârșit! Am așteptat 2 ani cu sufletul la gură”

„Când nu ești mamă spui multe și când vine copilul, practic tot ce ai spus este egal cu zero. Pentru că, de fapt, personalitatea lui, el este cel care te învață cum să îl crești. Nu îl crești tu cum vrei tu și cum crezi tu. Ia de aici și învață! Așa îmi spune copilul. Ame este un fel de Elena mică, o dificilă, iar Nicolas e super deștept și matur pentru vârsta lui și așezat așa cum e tatăl lui”, a mai adăugat Elena Gheorghe.