Lansări muzicale

Elena Gheorghe, Christian D și Dony au lansat piesa ”Bailar”

Elena Gheorghe, Christian D și Dony au lansat piesa ”Bailar”
Elena Gheorghe, Christian D și Dony au lansat piesa ”Bailar” [Sursa foto: Captură YouTube]
Elena Gheorghe colaborează cu Christian D și Dony și lansează "Bailar". Uite cum sună noul single și cum arată videoclipul!

Elena Gheorghe, Donny și Christian D s-au unit pentru o piesa caliente, și în pași de „Bailar”! Noua piesă este compusă în limba spaniolă de către Corneliu Constantin Donici, Bolfea Radu Pompiu, Alexandra Dimitriu, Iñaki Calvo Medel, Cristian Dumitrescu și Laurențiu Duță. În ceea ce privește videoclipul piesei ”Bailar”, acesta este regizat de Silviu Mîndroc. 

”Totul a decurs conform planului, și atunci când ceea ce îți propui  se aseaza așa cum  îți creionezi de la bun început , înseamnă ca  rezultatul trebuie sa fie unul pe măsura eforturilor.

Pe tăblița regizorului, scria ca  la ora 23.00 sa fie ultimul cadru, și nu știu cum s au asezat astrele, dar fix atunci s-au finalizat filmarile. Speram ca am reușit sa transmitem un vibe de vara așa cum merita oamenii după o perioada grea pentru toată lumea”, a spus Dony.   

Elena Gheorghe, Christian D și Dony au lansat piesa ”Bailar”
Elena Gheorghe, Christian D și Dony au lansat piesa ”Bailar”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Ne-am distrat mult la filmari, mai ales ca am avut parte de o surpriza plina de adrenalina atunci cand pilotul elicopterului ne-a surprins cu ceva skiluri”, a declarat și Christian D.

Videoclip: Elena Gheorghe, Christian D și Dony- Bailar