Stiri mondene

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, declarații inedite despre vacanța din Paris: „A fost o vacanță frumoasă pentru noi”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, declarații inedite despre vacanța din Paris
Edward Sanda și Cleopatra Stratan [Sursa foto: Captură YouTube]
Edward Sanda și Cleopatra Stratan au venit în studioul Radio Impuls și au vorbit despre vacanța din Paris. Uite ce dezvăluiri au făcut ce doi artiști!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, s-au întors de curând dintr-o vacanță în Paris. Invitați recent în emisiunea „Bară la Bară”, moderată de Mihai Hînda, cei doi artiști au recunoscut că s-au relaxat și bucurat de timpul petrecut împreună. 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, declarații inedite despre vacanța din Paris
Edward Sanda și Cleopatra Stratan[Sursa foto: Instagram]

„A fost o vacanță frumoasă pentru noi. La solicitarea mea insistentă pentru că eu am fost cea care mi-am dorit extrem de mult să merg.

Eu am mai fost  de două ori când eram mică și am fost prima dată fără părinții mei. Ne-am mirat că am văzut foarte mulți români la Paris și am auzit muzică balcanică. Am avut impresia că suntem în Centrul Vechi de la noi”, au povestit Cleopatra Stratan și Edward Sanda. 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, vacanță cu peripeții la Paris: „ Era să ne păcălească la bani” 

„Orașul iubirii și al manelelor aș spune. Deci, la toate Tuk Tuk-urile alea sunt români. Am mers și noi cu unul condus de român, voia să ne ia foarte mulți bani și am negociat. Noi ne-am mirat pentru că am văzut mulți români la Paris care ascultau muzică balcanică în Franța. Am avut impresia că sunt în centrul vechi” , a declarat Edward Sanda.

Invitați la Bară la Bară, cei doi au povestit cum au fost la un pas de a fi păcăliți de un „șofer” de Tuk Tuk, acea bicicletă cu acoperiș. 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, declarații inedite despre vacanța din Paris
Edward Sanda și Cleopatra Stratan[Sursa foto: Captură YouTube]

„Am călătorit cu un Tuk Tuk, acea bicicletă cu acoperiș. Era să ne păcălească la bani nenea. 25 de euro de persoană să ne ducă până la Turnul Eiffel. Am scos-o la 20 de euro amândoi, domnul era român din Sibiu, nu cred că ne-a recunoscut. Noi ne-am apropiat de domnul și i-am spus lui Edy: pe cât pariem că domnul este român? Eu știam că majoritatea domnilor care conduc aceste bicilete sunt români. Domnul, frumos la cămașă, pălărie și zicem: Hello, you are from Romania?! El zice: da.  Cu toate astea tot încerca să țină la preț”, au mai dezvăluit cei doi. 

„La Paris  am rămas surprinsă plăcută pentru că foarte mulți călătoresc cu bicicleta și sunt foarte multe benzi pentru bicicliști pe străzi. Eu credeam că Olanda este cea mai vestită pentru biciclete”, a spus Cleopatra Stratan.