Stiri mondene

Ed Sheeran se pregăteşte să lanseze un documentar despre cariera și viața sa

Ed Sheeran pregăteşte un documentar despre cariera sa
Ed Sheeran pregăteşte un documentar despre cariera sa [Sursa foto: Instagram]
Ed Sheeran a vorbit despre documentarul pe care urmează să-l lanseze curând. Iată ce confesiuni a făcut artistul britanic.

Într-un interviu acordat publicației The Sun, Ed Sheeran, star al scenei şi autor de melodii de succes la nivel mondial, a declarat că o echipă de filmare l-a urmărit încă de la începutul turneului său mondial „Mathematics” pentru a documenta parcursul carierei sale.

„În prezent filmăm un documentar despre viaţa mea şi am avut o conversaţie grozavă despre ce ar trebui să includem”, a spus Ed Sheeren.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

De asemenea, artistul britanic îşi doreşte ca în acest documentar să fie redat un echilibru corect între cariera sa muzicală şi viaţa sa privată. Ed Sheeran a subliniat câteva dintre aspectele pe care el și echipa sa le au în vedere în ceea ce privește conținutul materialului.

Citeste si: Ed Sheeran este tată de fată pentru a doua oară! Artistul este în culmea fericirii: „Suntem amândoi atât de îndrăgostiți”

„Linia este foarte subţire, de aceea locuiesc în Suffolk şi nu în LA. Viaţa mea de celebritate este activă când sunt la New York, dar acasă sunt un prieten, un tată, un soţ, un fiu.(..) Atâta timp cât este sincer și se leagă de o temă sau ceva care este într-o melodie va fi, cel mai probabil inclus, dacă este în detrimentul vieții mele personale sau profesionale, clar nu are ce căuta ”,  a mai adăugat Ed Sheeran.

Ed Sheeran pregăteşte un documentar despre cariera sa
Ed Sheeran pregăteşte un documentar despre cariera sa[Sursa foto: Instagram]

Ed Sheeran este primul artist din lume care adună 100 de milioane de abonaţi pe Spotify

Reaminim că Ed Sheeran a depășit un alt prag în cariera sa pop, devenind cel mai urmărit muzician de pe platforma de streaming. Vestea cea mare a fost dată prin intermediul unui videoclip pe Twitter, în care arată tricoul de sărbătoare care marchează această piatră de hotar, pe care scrie: „ASK ME ABOUT MY 100 MILLION SPOTIFY FOLLOWERS”.

Cântărețul, premiat cu Grammy, a ajuns la 50 de milioane de fani în martie 2020 și este, de asemenea, cel mai ascultat artist, cu 81,20 de milioane lunar. Ed Sheeran  a fost desemnat cel mai ascultat artist din 2021 în Marea Britanie. De asemenea, single-ul său „Bad Habits” a fost cel mai ascultat anul trecut. Autorul hitului „2step” este singurul artist din istorie care a revendicat ambele titluri în doi ani diferiți. În 2017, Ed a reușit același lucru cu hitul „Shape of You” de pe LP-ul „Divide”.