Stiri mondene

Ed Sheeran, dezvăluiri inedite despre începutul relației cu soția sa, Cherry Seaborn! Cei doi se cunosc din adolescență

Ed Sheeran, dezvăluiri inedite despre începutul relației cu soția sa, Cherry Seaborn! Cei doi se cunosc din liceu
Ed Sheeran, dezvăluiri inedite despre începutul relației cu soția sa, Cherry Seaborn! Cei doi se cunosc din liceu [Sursa foto: Instagram]
Ed Sheeran a făcut dezvăluiri despre începutul relației cu Cherry Seaborn! Artistul britanic și soția sa se cunosc din liceu, fiind colegi de clasă. Care este secretul relației lor?!

Ed Sheeran este unul dintre cei mai apreciați artiști din întreaga lume! De-a lungul anilor, celebrul cântăreț britanic a preferat ca viața sa personală să stea departe de lumina reflectoarelor. De data aceasta, Ed Sheeran a vorbit deschis despre începutul relației cu Cherry Seaborn. În cadrul unui interviu, cântărețul și-a amintit cum a cucerit-o pe soția sa. Conform spuselor sale, la primele întâlniri, artistul a invitat-o să ia cina în oraș cu Beyonce și Jay-Z.

Mai mult, artistul a mai dezvăluit că în familia lui se respectă o regulă importantă. Mai exact, Ed Sheeran și Cherry Seaborn își fac timp să iasă împreună în fiecare săptămână și nu discută despre fiica lor.

Ed Sheeran, dezvăluiri inedite despre începutul relației cu soția sa, Cherry Seaborn! Cei doi se cunosc din liceu
Ed Sheeran, dezvăluiri inedite despre începutul relației cu soția sa, Cherry Seaborn! Cei doi se cunosc din liceu[Sursa foto: Instagram]

”Am învățat ”Empire State of Mind” pentru un concert. Iar apoi Jay-Z și Beyonce au venit să mă felicite pentru ce am făcut în Brooklyn.

Erau foarte entuziasmați și mi-au spus: ”Hai cu noi la restaurant după.” Și m-am dus cu Cherry, acum soția mea. Se întâmpla în a doua seară după ce avusesem prima întâlnire. (...) 
Eu și soția mea avem o întâlnire pe săptămână. Nu contează cine este în oraș sau cine vrea să ne vadă întotdeauna petrecem împreună o noapte pe săptămână. Iar regula e să nu vorbim despre copil. 
Trebuie să vorbim unul cu celălalt, să fim conectați. Ca părinte, petreci mult timp vorbind despre copil și uiți de ce ești acolo. Tocmai de aceea, avem o noapte pe săptămână în care ne reconectăm.”,  a spus Ed Sheeran.

Ed Sheeran, dezvăluiri inedite despre începutul relației cu soția sa, Cherry Seaborn! Cei doi se cunosc din adolescență
Ed Sheeran, dezvăluiri inedite despre începutul relației cu soția sa, Cherry Seaborn! Cei doi se cunosc din adolescență[Sursa foto: Instagram]

Ed Sheeran și Cherry Seaborn se cunosc din adolescență

Cherry Seaborn și Ed Sheeran   s-au cunoscut la liceul Thomas Mills din Framlingham, Suffolk, fiind colegi de clasă. Artistul britanic s-a îndrăgostit de colega lui de clasă în 2015, iar trei ani mai târziu s-au logodit. Ulterior, în anul 2019, cei doi s-au căsătorit. Conform surselor, nunta a fost una secretă. Se pare că inelul pe care Ed Sheeran îl purta pe mâna stângă, la Premiile Brit Awards, a stârnit atenția tuturor. 

”M-am logodit chiar înainte de Anul Nou. Suntem foarte fericiţi şi îndrăgostiţi, iar pisicile noastre sunt, de asemenea, încântate”, a scris artistul pe Instagram la vremea respectivă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)