Stiri

Eclipsă de lună 8 noiembrie 2022. Ce efecte poate avea

Eclipsă de lună 8 noiembrie 2022
Eclipsă de lună 8 noiembrie 2022 [Sursa foto: Pexels ]
Eclipsă de lună 8 noiembrie 2022. Iată ce efecte poate avea asupra noastră!

Eclipsă de lună 8 noiembrie 2022. O eclipsă totală de Lună plină va avea loc marți, 8 noiembrie, fiind a doua din acest sezon. Următoarea eclipsă totală de Lună va mai avea loc anul viitor, pe 14 martie 2025. Eclipsa totală de Lună se ridică la 16 grade în Taur și se preconizează schimbări și efecte în viețile noastre de zi cu zi.

Eclipsa de Lună plină din data de 8 noiembrie urmează să completeze și să amplifice evenimentele și situațiile deosebite care au apărut în viețile noastre în ultima perioadă.

Eclipsa totală de lună va începe pe data de 8 noiembrie la ora 10 și 2 minute, ora Bucureștiului, și se va încheia la ora 15 și 56 de minute. În ciuda așteptărilor, acest fenomen nu va putea fi urmărit cu ochiul liber, fiind ora la care începe eclipsa Luna se află sub linia orizontului. Eclipsa totală de lună va putea fi urmărită doar din anumite regiuni din America de Nord și Asia.

Eclipsă de lună 8 noiembrie 2022 
Eclipsă de lună 8 noiembrie 2022 [Sursa foto: Pexels ]

Eclipsă de lună 8 noiembrie 2022. Ce efecte va avea asupra zodiilor

Eclipsa totală de lună din 8 noiembrie 2022 va aduce schimbări în viețile noastre, iar unele dintre zodii se confruntă cu situații total neașteptate! Experții anunță că nici cele mai norocoase zodii nu vor scăpa de influența pe care luna în taur o va avea în ziua de 8 noiembrie 2022.

Citeste si: Eclipsa de Luna 8 noiembrie 2022. Transformări majore pentru trei zodii: Li se schimbă viața complet!

Multe zodii se vor confrunta cu probleme din punct de vedere material, fiind vorba de anumite pierderi la locul de muncă sau poate chiar anumite cheltuieli neașteptate. Luna Plină în Taur va influența în mod special trei zodii: Taur, Leu și Scorpion.

De asemenea, astrologii anunță că eclipsa de Lună de pe 8 noiembrie 2022 este un moment oportun ca fiecare zodie să treacă printr-o evoluție spirituală, în urma impasurilor prin care au trecut sau vor trece. Este un moment oportun ca fiecare să își găsească echilibrul, după o curățare din punct de vedere al energiilor negative.

Eclipsă de lună 8 noiembrie 2022
Ce efecte va avea eclipsa de lună din 8 noiembrie 2022 asupra sănătății noastre [Sursa foto: Pixabay ]

Eclipsă de lună 8 noiembrie 2022. Luna plină va avea efecte asupra sănătății

Eclipsă  de lună din 8 noiembrie 2022 aduce și noi schimbări în plan medical, motiv pentru care multe persoane se pot confrunta cu anumite probleme de sănătate în această zi. Eclipsa de lună ne readuce aminte să ne îngrijim de sănătatea noastră din toate punctele de vedere și pe termen lung, nu doar în această zi.

Taurii, Leii, Vărsătorii și Scorpionii vor simți mai mult acest fenomen, fiind afectați în mod direct de efectele eclipsei de lună. Chiar dacă aceste probleme de sănătate pot apărea brusc, este important de reținut că nu sunt de lungă dură. Cu toate acestea, fiecare persoană în parte, indiferent de zodie, trebuie să ofere mai multă atenție programului, odihnei și sănătății în ziua eclipsei de lună.