Stiri

Eclipsa de Soare pe 25 octombrie 2022: Cum sunt zodiile afectate

Eclipsa parțială de Soare
Eclipsa parțială de Soare va avea loc pe 25 octombrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Eclipsa parțială de Soare va avea loc pe 25 octombrie 2022. Iată cum vor fi zodiile afectate de acest fenomen.

Eclipsa parțială de Soare, prima eclipsă din sezonul de toamnă, va avea loc pe data de 25 octombrie 2022. Acest fenomen va avea influențe puternice asupra fiecărei zodii, unele dintre ele fiind mult mai afectate.

În ziua de 25 octombrie 022, Luna va interacționa cu Soarele, când o Eclipsă parțială de Soare va apărea pe cer și îl va acoperi în mare parte din zonele Europei, a Orientului Mijlociu, dar și în părți din vestul Asiei, nordul Africii și Groenlanda.

Fenomenul astronomic va putea fi văzut și din România.

În continuare veți afla cum vă influențează Eclipsa parțială de Soare, în funcție de zodie.

Eclipsa parțială de Soare
Cum vor fi zodiile influențate de Eclipsa parțială de Soare de pe 25 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop zilnic, joi, 21 octombrie 2022. O zi în care trebuie să evitați să vă mai solicitați

Eclipsa de Soare pe 25 octombrie 2022. Ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii acestei zodii vor fi influențați într-o notă pozitivă, ba chiar se vor simți mai inspirați ca niciodată în această zi. Eclipsa parțială de Soare le va da acești nativi o energie debordantă, care îi va pune pe picioare.

Taur

Taurii sunt influențați de Eclipsa de soare din 25 octombrie prin schimbări benefice la locul de muncă, dar și în viața cu partenerul.

În ceea ce privește relația cu partenerul, sunt șanse mari să aveți anumite conflicte.

Gemeni

Gemenii au avut parte și de zile mai bune. Ei se simt excluși din anumite activități de la locul e muncă, motiv pentru care încep să se îndoiască de locul lor în companie.

Rac

Racii vor avea parte de experiențe de neuitat alături de familie, prieni sau chiar partenerul de viață. Vă bucurați din plin de această zi, iar astrele sunt e partea voastră.

Eclipsa de Soare pe 25 octombrie 2022: Cum sunt zodiile afectate
Cum sunt afectate zodiile de eclipsa de soare [Sursa foto: Pexels]

Leu

Nativii din zodia Leu realizează că au exagerat cu cheltuielile, motiv pentru care încep să fie mai atenți l modul cum își consumă banii.

Fecioară

Fecioarele se simt inspirate în această zi, motiv pentru care ar putea lua o decizie spontană, cum ar fi să învețe un sport, dans sau o limbă străină nouă.

Balanță

Balanțele sunt cel mai afectate de influența Eclipsei de Soare, motiv pentru care se vor confrunta cu situații neplăcute la locul de muncă.

Citeste si: Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022: Unele zodii au parte de reușite în plan financiar!

Scorpion

Nici Scorpionii nu sunt mai prejos decât Balanțele. Acești nativi se confruntă la rândul lor cu anumite probleme în ziua Eclipsei de Soare, motiv pentru care vor fi puși în fața unor decizii importante.

Săgetător

Eclipsa de Soare îi va influența pe Săgetători să fie mai romantici, ba chiar să își dorească să petreacă mai mult timp în compania persoanei iubite.

Capricorn

Capricornii sunt deschiși către noutate, noi proiecte, relații sau poate chiar prietenii. Cu toate acestea, veți garda sus și nu vă grăbiți să luați noi decizii.

Vărsător

Vărsătorii se numără printre cei mai liniștiți nativi din zodiac. Astrele arată că ei se vor bucura de o zi fără stres, în compania oamenilor dragi.

Pești

Eclipsa parțială de Soare îi va împinge pe nativii din zodia Pești spre a lua o decizie importantă, fie că este vorba despre schimbarea apartamentului, de a se muta cu persoana iubită sau poate plănuiesc o nouă vacanță.