Stiri mondene

Ea este singura femeie care i-a sucit mințile lui Leonardo DiCaprio. Actorul s-a schimbat radical datorită ei

Leonardo DiCaprio, din nou impreuna cu Gigi Hadid
Leonardo DiCaprio petrece din ce in ce mai mult timp cu Gigi Hadid [Sursa foto: Hepta si Instagram]
Viata amoroasa a lui Leonardo DiCaprio a tinut mereu primele pagini ale publicatiilor.

Leonardo DiCaprio se afla mereu mereu in centrul atentiei datorita relatiilor sale cu femei mult mai tinere decat el. Mai mult, se pare ca exista si un standard pe care Leo il respecta atunci cand vine vorba despre femeile din viata lui. In principiu, trebuie sa nu depaseasca varsta de 25 de ani si sa fie blonde, putine fiind exceptiile cand brunetele si-au facut aparitia la bratul lui Leondardo in calitate de iubite. 

Leonardo DiCaprio si-ar fi schmbat stilul de viata datorita lui Gigi Hadid

Citește și: Gigi Hadid reacționează după întâlnirea romantică a Selenei Gomez cu Zayn Malik

leonardo dicaprio
Maya Jama, prezentatoarea cu care a fost surprins Leonardo DiCaprio recent [Sursa foto: Instagram ]

De aceasta data, starul de la Hollywood in varsta de 48 de ani tine primele pagini ale tabloidelor americane datorita relatiei cu Gigi Hadid in varsta de 28 de ani.

Cei doi au fost in 2022 impreuna pentru o scurta perioada de timp, insa s-au despartit deoarece prioritatea modelului este cresterea fetitei sale, Khai, pe care o are impreuna cu Zayn Malik. Cei doi nu au putut sta separati foarte mult timp si iata ca deja petrec majoritatea timpului impreuna, conform unor surse pentru RadarOline.

Un cunoscut apropiat lui DiCaprio a mentionat faptul ca actorul, de obicei, este foarte sociabil, insa de ceva timp, de cand este cu Gigi, pare foarte ocupat: "Intotdeauna este disponibil pentru noptile de poker si petreceri in cluburi, insa acum prietenii lui dau vina pe Gigi deoarece, spun

ei, ii capteaza toata atentia.

Citește și: Leonardo DiCaprio s-a întors la Madalina Ghenea? Cum au fost surprinși cei doi într-un club din Milano

Leonardo DiCaprio si Gigi Hadid sunt din nou impreuna?

Relatia dintre Leonardo DiCaprio si Gigi Hadid a starnit multa confuzie din momentul in care cei doi au fost surprinsi impreuna la inceputul anului. Apoi, a parut ca legatura lor s-a stricat, insa au fost vazuti in public de mai multe ori de atunci. "Leo nu avea ochi decat pentru Gigi," a dezvaluit sursa respectiva care a mai spus ca este limpede ca si cristalul faptul ca cei doi inca au sentimente unul pentru celalalt.

Gigi Hadid reacționează după întâlnirea romantică a Selenei Gomez cu Zayn Malik
Gigi Hadid[Sursa foto: Instagram]

"Gigi si Leo sunt ambii pasari de noapte. Merg sa ia cina si sa se relaxeze in camere de hotel sau resedinte private zile in sir la rand."