Stiri

Dwayne Johnson, decizie majoră după accidentul provocat de Alec Baldwin! Actorul nu va mai folosi arme adevărate în filmele sale

Dwayne Johnson nu mai folosește arme adevărate în filmele sale.
  Dwayne Johnson nu mai folosește arme adevărate în filmele sale.     [Sursa foto: Instagram]
Dwayne Johnson, supranumit „The Rock”, a dezvăluit că după cazul Alec Baldwin nu va mai folosi arme adevărate la viitoarele proiecte!

Dwayne Johnson, unul dintre protagoniştii celor mai recente filme din franciza „Fast & Furious”, s-a arătat afectat de vestea decesului directoarei de imagine la filmările pentru westernul „Rust”. El a decis să nu mai folosească arme adevărate pentru scenele realizate de societatea de producție Seven Bucks Production. Conform spuselor sale, compania de producţie se va folosi de acum înainte de arme din plastic şi efectele speciale necesare vor fi realizate în post-producţie, fără să îşi facă griji din cauza costurilor.

Dwayne Johnson nu mai folosește arme adevărate în filmele sale.
 Dwayne Johnson nu mai folosește arme adevărate în filmele sale.  [Sursa foto: Instagram]
 

„Nu pot vorbi decât în numele meu, dar vă pot spune, fără urmă de îndoială, că la toate filmele la care vom lucra cu Seven Bucks Productions- nu contează ce fel de film, serial televizat sau orice altă producţie- nu vom mai folosi arme reale.(...) Ceea ce s-a întâmplat reprezintă un scenariu îngrozitor. Îl cunosc pe Alec Baldwin de mulţi, foarte mulţi ani. Este un bun prieten de-al meu, iar gândurile mele se îndreaptă acum spre familiile tuturor celor care au fost implicaţi în acel accident,”, a declarat Dwayne Johnson.

Dwayne Johnson nu mai folosește arme adevărate în filmele sale.
 Dwayne Johnson nu mai folosește arme adevărate în filmele sale.  [Sursa foto: Instagram]

Alec Baldwin, primele declarații după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins 

Reamintim că Alec Baldwin a împuşcat mortal o directoare de imagine în timpul unui accident petrecut luna trecută pe un platou de filmare din New Mexico. În momentul în care a sosit salvarea al fața locului, femeia rănită era deja în stare gravă, iar eforturile medicilor de a o salva au fost în zadar. Din nefericire, Halyna Hutchins a murit în scurt timp la spital. La scurt timp de la incident, actorul Alec Baldwin a fost văzut în lacrimi, fiind în stare de șoc. Actorul nu a putut să ofere nicio declarație, însă a revenit cu un mesaj pe Twitter prin care și-a exprimat regretul pentru accident. 

„Inima mea este frântă pentru soțul ei, fiul lor și toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Halyna”, a scris actorul pe Twitter.

Citește continuarea aici.