Stiri mondene

După opt ani de Youtube, Selly lansează „Selly Show”

Selly
Selly a făcut anunțul mult așteptat de fanii lui! După opt ani de activitate, pe 1 decembrie va lansa „Selly Show”.

Selly face vlog încă de la vârstă fragedă, după ce a rămas pur și simplu fascinat de televiziune. Vlogger-ul a ajuns rapid în topuri și este cunoscut pentru videoclipurile sale, iar acum a pregătit o nouă supriză pentru fanii lui din mediul online. Selly își lansează propria lui emisiune pe canalul lui de YouTube. 

Selly Show se va lansa pe 1 decembrie

Suma tuturor materialelor la care a lucrat în ultima perioadă se va regăsi în show-ul de pe YouTube care îi va purta numele. Selly promite un content amuzant, dar spune că nu va uita și de problemele cu care se confruntă adolescenții de vârsta lui. 

Selly

„De când eram mic am vrut să am emisiunea mea. Tot ce vedeam la televizor mi se părea absolut fascinant. Între timp telefoanele au devenit mai inteligente și emisiunile mai proaste, așa că m-am orientat către altceva.

Selly

În curând împlinesc opt ani de YouTube, și acum, după ce am terminat liceul, am mai mult timp ca oricând. De pe 1 decembrie apar toate chestiile la care au am tot muncit în perioada asta. Ăsta e cel mai mare vis al meu devenit realitate. Aveam ideile de dinainte, dar acum am resursele și o să fac cel mai tare show de divertisment din România”, a spus Selly în videoclipul de prezentare al show-ului.