Stiri mondene

Dua Lipa, ținută complet albă și transparentă la nunta unui prieten. A arătat ca o mireasă îndrăzneață

dua lipa
Dua Lipa  [Sursa foto: Instagram]
Dua Lipa a făcut furori la nunta celebrului designer Simon Jaquemus.

Dua Lipa este una dintre cele mai cunoscute artiste ale momentului. În vârstă de 27 de ani, artista internațională se bucură de un adevărat succes pe plan profesional. Recent, celebra cântăreața a participat la un eveniment extrem de special. Designer-ul Simon Jaquemus s-a căsătorit recent cu iubitul său, Marco.

La nuntă, Dua Lipa a scăpat de inhibiții și a ales o rochie îndrăzneață. Nunta a avut un dress code, motiv pentru care invitații au venit îmbrăcați în alb, bej și negru.

Dua Lipa a ales o rochie albă din voal, complet transparentă. Fanii au fost plăcut surprinși de fotografiile pe care Dua Lipa le-a postat pe pagina ei de Instagram. Mulți dintre ei au remarcat faptul că seamănă cu o mireasă îndrăzneață.

„VARA IUBIRII, sărbătorind dragostea acestor doi oameni speciali din viața mea. Cea mai frumoasă zi, ceremonie și, evident, cea mai distractivă petrecere (ei doar știu să o facă)~ recunoscători să trăiești aceste momente de fericire pură alături de tine- Vă iubesc @simon_porte_jacquemus & @maestrimarco”, a scris Dua Lipa pe pagina ei de Instagram.

dua lipa
Dua Lipa, ținută îndrăzneață la ziua designer-ului Simon Jaquemus [Sursa foto: Instagram]

Dua Lipa și Anwar Hadid s-au despărțit

Fanii au fost luați prin surprindere după ce au aflat că Dua Lipa și Anwar Hadid s-au despărțit. Cei doi au format un cuplu aproximativ doi ani de zile. De data aceasta se pare că este definitiv, susține o sursă a celor doi.

„Și-au expus reciproc ideea de a pune frână pentru moment relației lor, deoarece călătoriile și timpul petrecut departe unul de celălalt au fost prea mult pentru fiecare”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru The Sun.

Citeste si: Dua Lipa este supusă testului celor 90 de secunde! Cum a răspuns vedeta curiozităților în timp ce se afla în cel mai așteptat turneu al ei

Dua Lipa nu a mai confirmat nimic despre o nouă relația. În ultima perioadă, ea a fost surprinsă alături de actorul Aron Piper într-un club. Cei doi păreau extrem de apropiați, însă nu au recunoscut nimic în legătură cu o relație.