Stiri mondene

Drake a fost testat pozitiv pentru COVID și amână spectacolul Young Money Reunion: „Îmi pare atât de rău”

Drake a fost testat pozitiv pentru COVID și amână spectacolul Young Money Reunion: „Îmi pare atât de rău”
Drake [Sursa foto: Hepta]
Drake le-a spus fanilor căa fost testat pozitiv din nou pentru coronavirus și este nevoit să amâne un spectacol.

Drake a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și și-a anunțat în urmă cu puțin timp fanii din mediul online despre acest aspect, mai ales că urma să susțină un concert. 

Citeste si: Drake a fost arestat în Suedia?! Echipa artistului neagă zvonurile

Drake ar fi trebuit să susțină un concert alături de Nicki Minaj și Lil Wayne 

Într-o postare distribuită pe Instagram, rapperul a dezvăluit că spectacolul său de reuniune cu Young Money cu Nicki Minaj și Lil Wayne, programat pentru luni, a fost amânat ca urmare a diagnosticului său și și-a cerut

scuze fanilor. 

Drake a fost testat pozitiv pentru COVID și amână spectacolul Young Money Reunion: „Îmi pare atât de rău”
Drake [Sursa foto: Hepta]

„Sunt cu adevărat distrus să spun că am fost testat pozitiv pentru Covid și că spectacolul reuniunii Young Money programat pentru diseară este reprogramat la cea mai SCURTĂ dată posibilă. Vă voi ține la curent și voi împărtăși noua dată a spectacolului imediat ce o vom afla. Până atunci sper că toți vor rămâne în siguranță și sănătoși și vă iubesc pe toți[...] Îmi pare foarte rău că v-am dezamăgit în weekend-ul nostru împreună și în momentul în care voi ieși negativ la test, vă voi oferi tot ce am pe scenă. (cu excepția Covid-ului)”, a scris Drake în postare. 

Drake a fost testat pozitiv pentru COVID și amână spectacolul Young Money Reunion: „Îmi pare atât de rău”
Drake a fost testat pozitiv pentru COVID[Sursa foto: Facebook]

Reuniunea Young Money era planificată să aibă loc la Budweiser Stage din Toronto, ca parte a festivalului Drake World Weekend din octombrie, care era programat să se desfășoare în perioada 28 iulie- 1 august. Joi, festivalul a început cu o seară „All Canadian North Stars” la clubul de noapte History al rapperului „Hotline Bling”, în timpul căreia Drake a surprins publicul cu o apariție pe scenă alături de Nelly Furtado. 

„Nu-mi pasă cât de tare ai cântat în seara asta, chiar acum, am nevoie să cânți cât de tare poți pentru că aici a fost nevoie de mult... Următoarea persoană mi-a schimbat atât de mult viața, o iubesc atât de mult”,  a spus mulțimii înainte de a o prezenta pe Nelly Furtado, în vârstă de 43 de ani, să cânte hiturile ei „Promiscuous” și „I’m Like a Bird” – marcând prima ei interpretare live în ultimii 5 ani, scrie People.

Vineri seara din octombrie World Weekend i-a văzut pe Chris Brown și Lil Baby susținând un concert la Budweiser Stage, ca parte a turneului One of Them Ones al duo-ului.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelly Furtado (@nellyfurtado)

Drake, Minaj, 39 de ani, și Lil Wayne, 39 de ani, au apărut pentru prima dată împreună în „BedRock” din 2009, alături de Gudda Gudda, Tyga, Jae Millz și Lloyd. De atunci, au colaborat la multe alte piese, inclusiv „Only” din 2014 cu Brown, 33 și „Truffle Butter”, precum și „Seeing Green” din 2021 – toate probabil că ar fi fost interpretate de trio luni.