Stiri mondene

Dorian Popa se confruntă cu noi probleme de sănătate! Ce a pățit artistul: ”O traumă...”

Dorian Popa se confruntă cu noi probleme de sănătate! Ce a pățit artistul
Dorian Popa se confruntă cu noi probleme de sănătate! Ce a pățit artistul [Sursa foto: Captură YouTube]
Dorian Popa a făcut noi declarații cu privire la starea sa de sănătate. Ce decizie au luat medicii?!

Dorian Popa este unul dintre cei mai talentați și iubiți artiști din showbiz-ul românesc. Celebrul artist își petrece majoritatea timpului în mediul online, acolo unde ține legătura cu fanii lui. Cântărețul impresionează internauții cu fiecare apariție pe care o face. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și plin de viață, recent, Dorian Popa le-a povestit fanilor pe canalul său de YouTube că se confruntat cu noi probleme de sănătate.

Conform spuselor sale, medicii i-au interzis să vorbească mult și să ridice tonul, chiar dacă este recunoscut pentru aceste aspecte.

Dorian Popa se confruntă cu noi probleme de sănătate! Ce a pățit artistul
Dorian Popa se confruntă cu noi probleme de sănătate! Ce a pățit artistul[Sursa foto: Captură YouTube]

„V-am spus că din punct de vedere sonor vloggurile noastre vor avea de suferit pentru că am făcut un control și la gât, o altă doamnă doctor mi-a băgat camera în gât. Vă pot spune că am un gât varză din cauza faptului că mă exteriorizez și țip ca un…(...)

Mi-a spus că mă culc cu burta plină. E foarte nasol ce a găsit doamna doctor în gâtul meu. Corzile vocale sunt efectiv roșii de inflamate ce sunt. Am și o laringită cronică. (…) O să mă duc să îmi iau rețeta să mă ocup de gâtul meu, am să fiu la un volum mai scăzut zilele acestea',
a declarat Dorian Popa.

 
 
 
 
 
Vezi această postare
pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Dorian Popa a ajuns de urgență la spital

Dorian Popa a ajuns zilele trecute de urgență la spital, după ce a suferit o hemoragie la nivelul urechii. La spital a primit ajutor specializat și a făcut de curând o serie de dezvăluiri cu privire la starea sa de sănătate. Celebrul vlogger le-a povestit fanilor din mediul online că i-a sângerat urechea, mai mult, artistul a fost la doar un pas de perforarea timpanului.  

Dorian Popa se confruntă cu noi probleme de sănătate! Ce a pățit artistul
Dorian Popa se confruntă cu noi probleme de sănătate! Ce a pățit artistul[Sursa foto: Instagram]

„Vin de la a doua vizită de la Spitalul Panduri. Mulțumesc doamnelor doctor de acolo care au fost extrem de drăguțe și de atente și care m-au ajutat enorm. (…) Să pornim cu partea bună. Avem aici o audiogramă care confirmă faptul că urechiușele mele sunt în perfectă stare de funcționare. Unde indicii coboară puțin este vorba despre o traumă sonoră.  Aceasta survine de la anii de sală cu căștile date blană pe urechi, anilor de concerte în megagălăgie și de muncă în mediului sonor brutal. Este un job pe care mi l-am ales și asumat. Deci urechile sunt ok, m-am refăcut rapid. Am scăpat de perforarea timpanului care putea duce la pierderea auzului până la 40% la urechea stângă', a spus artistul.