Lansări muzicale

DJ Sava a lansat piesa „Shisha”, în colaborare cu Dara

DJ Sava a lansat piesa „Shisha”, în colaborare cu Dara
DJ Sava a lansat piesa „Shisha”, în colaborare cu Dara [Sursa foto: Captură YouTube]
Dj Sava revine cu un nou hit în 2022! Artistul a colaborat cu Dara și au lansat „Shisha”. Ascultă piesa aici!

DJ Sava începe anul 2022 cu o piesă cu ritmuri orientale, intitulată „Shisha”, în colaborare cu artista Dara. „Shisha" este single-ul care te duce cu gândul la zilele însorite de vară, chiar de la primele acorduri. Noua piesă este compusă de către DJ Sava alături de Cătălin Tamazlicaru, Alex Antonescu, Răzvan Dediu și Dara, 

Videoclip: DJ Sava- Shisha

De-a lungul carierei sale, DJ Sava a colaborat cu artiști precum: Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. DJ-ul a lansat hituri precum "I Like The Trumpet", "Aroma" și "Love You" (alături de Raluka), "Bailando" (alături de Hevito), "Love în Dubai" (alături de Faydee), "I Loved You" (alături de Irina Rimes), "Dulce Amar (alături de Alina Eremia), "Tenerife (alături de Misha), "Coco Bongo" (alături de Olga Verbițchi), care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.

Alături de Sore a lansat "I'm Gonna Miss You", un single cu versuri în limba engleză, cu beat-uri nostalgice și un refren ce rămâne întipărit în minte, iar recent a adus "Playa Paraiso" în playlisturi.