Stiri

Dimineața Nebună. Un șofer din Brașov a distrus peste 50 de mașini parcate. Audio

 Dimineața Nebună. Un șofer din Brașov a distrus peste 50 de mașini parcate. Audio
Un șofer din Brașov a distrus peste 50 de mașini parcate  [Sursa foto: PixaBay]
Un șofer beat din Brașov a distrus peste 50 de mașini care erau parcate. De ce a recurs la acest gest?! Audio

Un bărbat de 44 de ani din Brașov a avariat peste 56 de mașini. Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu se știe cu exactitate ce l-a deteraminat să recurgă la acest gest. Mișu și Cosmin au discutat despre acest subiect în ediția de marți, 3 mai, Dimineața Nebună

Citeste si: Dimineața Nebună. Bărbat arestat după ce a zgâriat 260 de mașini. Matinalul Mishu: „Unghiile mai trebuie tăiate”. Audio

Brașoveanul a fost reținut de poliție după ce a avariat peste 56 de mașini

Brașoveanul a fost prins de polițiștii în urma unui apel la 112 care anunța faptul că un bărbat provoca distrugeri mai multor autovehicule situate pe strada Zizinului din municipiul Braşov.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieşit faptul că bărbatul, s-ar fi deplasat pe raza mai multor străzi din municipiul Braşov, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi provocat distrugeri la nivelul a 56 de autovehicule, parcate pe traseul parcurs”, a informat, luni, IPJ Braşov, potrivit Digi 24.

Omul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru distrugere în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.