Stiri mondene

Dimineața nebună: Shakira a fost atacată de doi mistreți într-un parc din Spania: ”Mi-au luat poșeta...”

Dimineața nebună: Shakira a fost atacată de doi mistreți într-un parc
Dimineața nebună: Shakira a fost atacată de doi mistreți într-un parc
Shakira a fost atacată de doi mistreți în timp ce se plimba în parc cu fiul ei de 9 ani. Animalele i-au făcut geanta praf! Avem imaginile în articol!

Shakira a trecut prin momente de coşmar! Vedeta le-a dezvăluit fanilor din mediul online că a fost atacată de doi mistreţi sălbatici, în timp ce se afla cu fiul său, Milan, într-un parc din Spania. Conform spuselor sale, animalele i-au luat geanta în care artista își ținea obiectele personale, printre care telefonul mobil. Ulterior, cei doi mistreți au fugit cu ea într-o pădure din apropiere. În materialul video postat de vedetă putem vedea că animalele au distrus geanta, au călcat-o în picioare şi, în cele din urmă, au abandonat-o.

Din fericire, atât vedeta, cât şi fiul ei, nu au fost răniţi. 

”Priviți ce-au făcut doi mistreți care m-au atacat în parc cu poșeta mea. Mi-au luat poșeta în care se afla telefonul mobil. Au distrus tot”, a mai spus Shakira

Shakira, ultima victimă a mistreților în Spania

Conform surselor internaționale, Shakira este ultima victimă a mistreților care devin din ce în ce mai agresivi în capitala catalană. În 2016, oamenii legii au primit aproximtiv 1.187 de apeluri privind atacuri ale mistreților asupra câinilor sau mistreți care încurcă traficul sau chiar lovesc mașini pe stradă. 

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună”.