Stiri

Dimineața Nebună. Semaforul unei intersectii din Neamț a ajuns sa fie alimentat cu curent de la un bar din apropiere. AUDIO

Dimineața Nebună. Semaforul unei intersectii din Neamt a ajuns sa fie alimentat cu curent de la un bar din apropiere. AUDIO
Dimineața Nebună. Semaforul unei intersectii din Neamt a ajuns sa fie alimentat cu curent de la un bar din apropiere. AUDIO [Sursa foto: PixaBay]
Semafoarele dintr-o intersecție din Neamț au fost cuplate la energie electrica unui bar, însă pentru că nu primea bani, patronul le-a decuplat.

Situație nemaiauzită în Piatra Neamț! Semafoarele dintr-o intersecție periculoasă din oraș au fost cuplate la o sursă de energie a unui bar din apropiere. Primarul spune că nu găsit o sursă de alimentare, astfel că a decis să cupleze semafoarele la cel mai apropiat bar din apropiere. Însă primarul nici nu i-a plătit patronului energia electrică pe care o consumă semafoarele.

„Suntem consideraţi, noi primăria, vinovaţi că nu există energie electrică.

Prima dată s-a întrebat la iluminatul nostru public dacă se poate lega, am fost de acord, dar iluminatul public înseamnă iluminat de noapte, ziua ce facem? După care s-a găsit o soluţie. Alimentare de la un particular”, a declarat Vasile Ciubotaru, primarul comunei Girov.

Patronul barului a decuplat energia electrică pentru semafoare

Circulația a devenit un coșmar pentru cetățeni din cauza faptului că patronul a decis să decupleze semafoarele de la sursa lui de curent. Patronul localului spune că plătește câteva sute bune de lei în plus, pe care nu i le decontează nimeni. 

Direcţia de drumuri şi poduri care a instalat semafoarele spune că iniţial s-a convenit ca sursa de energie să revină primăriei comunei Girov. Acum se caută altă soluţie. Până atunci, proprietarul clădirii de unde se alimentează semafoarele a revenit asupra deciziei şi a mai dat o săptămână răgaz pentru rezolvarea situaţiei.

Despre acestă situație bizară au vorbit și Mișu și Cosmin în această dimineață în matinalul „Dimineața Nebună”