Stiri

Dimineața Nebună: Scandal la Jandarmeria Maramureş. O angajată îl acuză pe inspectorul şef că a încercat să o sărute cu forţa - AUDIO

scandal uriaş la Jandarmeria Maramureş
scandal uriaş la Jandarmeria Maramureş
Şef din Jandarmeria Maramureş este acuzat că sărută colegele cu forța. Bărbatul, înregistrat de angajate.

O angajată îl acuză pe inspectorul şef că a încercat să o sărute cu forţa. Speriată că nu o va crede nimeni, femeia l-a înregistrat pe ascuns. Inspectorul şef este acuzat şi de alţi angajaţi că ar avea un comportament nepotrivit la muncă, iar în ultimele două luni au fost demisii în val. Patru femei au plecat doar în septembrie. Bărbatul neagă toate acuzaţiile. 

Agresiunea ar fi avut loc în biroul inspectorului şef, luna trecută. Angajata a a crezut că e chemată pentru o discuţie legată de serviciu. A avut parte de o supriză, povesteşte ea Reacţia tinerei l-ar fi înfuriat şi mai tare pe inspectorul şef care de teamă că îl va reclama ar fi trecut la ameninţări.   

Citeste si: Dimineața nebună: Sute de indieni l-au condus pe ultimul drum pe Babia, un crocodil pe care îl consideră divin- AUDIO

„A venit spre mine, m-a înhăţat cu forţă de mijloc şi cu mâna de cap şi m-a tras spre dânsul cu toată forţa cu intenţia clară de a mă săruta. M-am speriat foarte tare şi pur şi simplu l-am lovit cu mâna ca un act instinctiv de a mă apăra, deci nu îmi venea să cred ce se întâmplă. A început să mă înjure: mă doare fix în p*** de ce-o să faci, cu cine o să vorbeşti, cum o să vorbeşti, oricum va fi cuvântul tău împotriva cuvântului meu, eu în timpul ăla vorbeam peste el şi îi spuneam cum puteţi să mi faceţi aşa ceva, cum aţi îndrăznit să faceţi aşa ceva, el mă înjura”, a spus Raluca, victima.

scandal uriaş la Jandarmeria Maramureş
scandal uriaş la Jandarmeria Maramureş

Discuţie victimă-agresor:

Vă rog să-mi daţi cuvântul că nu o să se mai repete niciodată! Vă rog!

Eu chiar sunt foarte scump în a săruta pe cineva.

Să mă trăsnească pe mine Dumnezeu dacă a fost altceva decât să parafrazez înţelegerea noastră şi faptul că discuţia rămâne aici. 

Tu pierzi foarte mult, enorm de mult, pentru bătutul ăsta din gură 

Întotdeauna am avut de pierdut. 

Citeste si: Dimineața nebună: Focar de infecție într-un apartament din Găești. Un bărbat crește pisici, câini, găini şi porumbei- AUDIO

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața nebună ”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.