Stiri

Dimineața Nebună. Regina Elisabeta a Marii Britanii și-a cumpărat o mașină de golf electrică din cauza problemelor de mobilitate. Audio

Dimineața Nebună. Regina Elisabeta a Marii Britanii și-a cumpărat o mașină de golf electrică pentru a se mișca mai repede. Audio
Regina Elisabeta a Marii Britanii și-a cumpărat o mașină de golf electrică [Sursa foto: The Sun ]
Regina Elisabeta a Marii Britanii a avut probleme de sănătate în ultimele șase luni și pentru a se mișca mai rapid, și-a cumpărat o mașină de golf electrică.

Regina Elisabeta a Marii Britanii a fost văzută în ultimul timp în timp ce se deplasa cu ajutorul unui baston și în cele mai recente apariții publice s-a afișat într-un scaun cu rotile, din cauza problemelor de mobilitate.  

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii apare pentru prima dată pe coperta revistei Vogue: „Vogue aduce un omagiu special Majestăţii Sale Regina”

Regina Elisabeta a apelat la o mașină de golf electrică pentru a se deplasa mai ușor. Cât a costat mașina?! 

Suverana în vârstă de 95 de ani are probeleme de sănătate, astfel că, pentru a se putea deplasa mai ușor, ea a primit o mașină de golf electrică.

„Este atât de trist și sper că va putea ajunge la celebrarea aniversării sale.

Am auzit că motivul pentru care nu mai participă la atât de multe evenimente și își anulează întâlniri este fapul că ar fi în scaun cu rotile. Nu vrea să fie văzută așa pentru că este foarte mândră”
, a declarat actorul Christopher Biggins, în urmă cu câteva săptămâni. 
După ce s-a încăpățânat mai multe zile să reziste, Regina și-a luat o mașină de golf de lux pe care a dat 62 de mii de lire.
Mai mult, se pare că Regina și-a așejat patrupezii mult iubiți lângă ea și a făcut un tur rapid în jurul Castelului Windsor în câteva zile după ce și-a luat buggy de golf de lux. 

Dimineața Nebună. Regina Elisabeta a Marii Britanii și-a cumpărat o mașină de golf electrică din cauza problemelor de mobilitate. Audio
Regina Elisabeta [Sursa foto: The Sun ]

„Regina se confruntă cu probleme de deplasare, așadar această mașină este perfecta pentru ea. În ultima vreme, a trecut prin multe încercări fizice din cauza problemelor de sănătate. Covid-ul și o entorsă severă la spate i-au dat mari bătăi de cap. Noi considerăm că această mașinuță electrică este grozavă pentru ea”, a spus o sursă apropiată suveranei.