Stiri

Dimineața Nebună. O femeie a devenit virală pe Internet, după ce a apelat la ajutorul internauților: „Pot să-i dau lapte dacă e capra stresată?”- AUDIO

Pot să-i dau lapte dacă e capra stresată?
Capre [Sursa foto: PixaBay]
O femeie a vrut să afle dacă poate să-i dea lapte copilului ei dacă capra este stresată. Ce sfaturi a primit?

Mama unui copil de un an a vrut să afle, de la membrii grupului de Facebook „Mutat la Țară- viața fără ceas”,  dacă poate să îi dea copilului lapte de capră dacă animalul e stresat. Prin intermediul mesajului, tânăra mămică a explicat că pentru a o ajuta pe capră să iasă din starea în care se află i-a cumpărat o „soră”. 

Pot să-i dau lapte dacă e capra stresată?
Pot să-i dau lapte dacă e capra stresată?[Sursa foto: PixaBay]

„Sper că postarea mea nu va părea ridicolă, însă....știți,

am o capră de vreo trei luni cumpărată. Când am adus-o i-a trebuit o săptămână să se acomodeze. Nu a mâncat mai nimic, numai daca îi dădeam la bot, plângea, stătea numai într-un colț, nu știe să pască, nu-i place în soare, a fost vizibil stresată. Într-un final și-a mai revenit.... Însă am mutat-o în grajd și a luat-o de la capăt. Se uită în gol, stă lipita de perete, nu a mâncat vreo trei zile mai nimic.
Acum mănâncă, dar puțin și mai și tremură, deși ne comportăm frumos cu ea. Astă seară am mai cumpărat o capră. Poate o să îi prindă bine sau să își revină. Întrebarea mea e dacă pot să îi dau copilașului meu de un an laptele dacă capra e stresata? Nu știu, mă gândesc să nu sufere modificări laptele... Voi ce ziceți? Mulțumesc!”,
a scris tânăra pe Facebook.

Postarea femeii a stârnit numeroase reacții 

Așa cum era de așteptat, postarea a generat peste o sută de comentarii, foarte multe dintre ele în care femeii i se recomande să consulte un medic veterinar.

Citeste si: Dimineaţa Nebună: Cercetătorii spun că laptele de gândac ar putea fi viitorul! Conţine mai multe proteine decât cel de vacă. Audio

„Întrebați un medic veterinar în primul rând ce e cu capra și laptele ei, aici o să aflați 100 de păreri. Copilul are un an, e prea periculos să-l alimentați conform sfaturilor noastre”, a scris o membră a grupului.

Pot să-i dau lapte dacă e capra stresată?
Pot să-i dau lapte dacă e capra stresată?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Dimineața Nebună: Pedeapsa primită de doi tineri din Piteşti care aruncau coji de seminţe pe jos. Poliția locală i-a învățat o lecție- AUDIO

„E clar, stresată. De spațiul nou sau de o suferință fizică. Dar cu laptele- problema reală ar fi să nu fie bolnavă”, a venit verdictul unei tinere.

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ” Dimineața nebună ”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.