Stiri

Dieta supermodelelor Victoria's Secret

Dieta supermodelelor Victoria's Secret
[Sursa foto: Facebook ]
Cu siguranţă, te-ai întrebat cum reuşesc modelele de la Victoria's Secret se se menţină într-o formă de invidiat şi să arate senzaţional.

Modelele Victoria's Secret sunt un etalon în ceea ce înseamnă frumuseţea, dar în spatele carierelor de succes se află o muncă enormă şi multe sacrificii. Unele dintre fete urmează diete draconice pentru a-şi păstra formele şi pentru a rămâne în standardele cerute de Victoria's Secret.

Ce diete urmează modelele Victoria's Secret

Cel mai de succes model Victoria's Secret este Adriana Lima. Superba braziliancă a pozat pentru celebra companie între anii 1999 şi 2018, fiind cel mai longeviv model de la Victoria's Secret.

De asemenea, brandul de lenjerie intimă a numit-o pe Adriana Lima cel mai valoros înger Victoria's Secret din istorie. Modelul a dezvăluit o parte dintre secretele frumuseţii sale. Evită produsele procesate, alcoolul şi băuturile carbogazoase, dar şi carbohidraţii, pe care îi consumă în cantităţi foarte mici.

Dieta supermodelelor Victoria's Secret

"Am o dietă echilibrată. Secretul meu constă în controlarea porţiilor de mâncare pe care le consum, dar am grijă şi să fac zilnic antrenament", a declarat Adriana Lima.

Nutriţionistul care are grijă de corpul modelului spune că ideea de bază a dietei este consumul de produse naturale. "Trebuie să eviţi alimentele procesate, cum ar fi pâinea şi pastele. De asemenea, trebuie să elimini sau să reduci foarte mult consumul de cereale, orez, produse lactate. Rădăcinoasele, nucile şi fructele pot să fie consumate cu moderaţie", a declarat Dr. Charles Passler, nutriţionistul care a inventat dieta Paleo.

Dieta supermodelelor Victoria's Secret

La micul dejun, Adriana Lima consumă terci de ovăz cu stafide, omletă din albuşuri sau iaurt cu miere şi musli. La capitolul gustări, modelul mănâncă fructe crude, câte o tabletă de ciocolată neagră sau o linguriţă de miere. La masa de prânz, meniul este bazat pe legume gătite la abur sau pe grătar, combinate cu carne de pasăre, peşte, dar şi cu carne roşie. Cina însă poate să fie un calvar. De obicei, Adriana Lima nu mănâncă decât o salată seara, iar uneori sare peste această masă. Evident, această dietă trebuie să fie combinată şi cu reprize de sport, pentru a-ţi crea un corp perfect, de model.

Citeste si: Ceaiurile care ușurează digestia. Iată o listă cu ceaiuri recomandate după o masă copioasă