Stiri mondene

Demi Lovato, dependentă de substanțe interzise de la 12 ani. Cum a început totul: „La acea vârstă deja consumam alcool”

demi lovato
Demi Lovato  [Sursa foto: Instagram]
Demi Lovato a făcut noi dezvăluiri despre modul cum a început să consume substanțe interzise.

Demi Lovato este una dintre cele mai cunoscute cântărețe. Ea a ajuns celebră în urma melodiilor pe care le-a lansat, cât și rolurile din filmele care au influențat milioane de copii din întreaga lume, cum ar fi „Camp Rock” și „Camp Rock 2”.

Artista în vârstă de 30 de ani a fost mereu deschisă în ceea ce privește lupa ei cu alcoolul și substanțele interzise, din cauza cărora a fost și la un pas de moarte.

Invitată în podcast-ul „Call Her Daddy”, Lovato a mărturisit că a încercat pentru prima dată stupefiante la vârsta de 12 ani, în urma unui accident de mașină.

„Am început să experimentez cu substanțele interzise când aveam în jur de 12-13 ani. Am fost implicată într-un accident de mașină, iar medicii mi-au prescris opioide. Mama nu a considerat că ar fi fost bine să ascundă acele pastile de mine, dar, de fapt, la acea vârstă deja consumam alcool”, a declarat Demi Lovato, în cadrul podcast-ului.

demi lovato
Demi Lovato a vorbit deschis despre modul cum s-a apucat de substanțe interzise [Sursa foto: Instagram]

Demi Lovato, despre primul moment în care a băut alcool: „Am furat bere din frigiderul tatălui meu vitreg”

Demi Lovato și-a speriat părinții după ce, la vârsta de 12 ani, ea a început să consume substanțe interzise, dar să și consume alcool.

„Când mama a văzut câte pastile au dispărut și cât de repede, le-a ascuns din calea mea”, a mai spus cântăreața. Cât despre primul moment când a încercat alcool, Demi Lovato a spus: „Am furat bere din frigiderul tatălui meu vitreg, am luat-o în camera mea și am băut în jur de patru beri, doar să văd cum e să fii beat. Eram o fetiță de 40 de kilograme, așa că am băut cam mult pentru mine”.

demi lovato
Demi Lovato a renunțat la substanțe interzise din luna decembrie a anului 2021 [Sursa foto: Instagram]

Demi Lovato, la un pas de moarte în anul 2018. A suferit trei atacuri cerebrale și un infarct

Artista internațională nu mai consumă stupefiante din luna decembrie a anului trecut, după ce a început un tratament împotriva dependenței. În anul 2018, Demi Lovato a fost la doar câteva minute de moarte, susțin doctorii.

Citeste si: Demi Lovato a lansat o versiune live a piesei "29”

Demi Lovato a mărturisit că a suferit trei atacuri cerebrale și un infarct, după ce a luat o supradoză de substanțe interzise în anul 2018. Doctorii i-au spus că a fost la 5 sau 10 minute de moarte. În urma incidentului, artista a rămas cu leziuni cerebrale, motiv pentru care nu mai poate conduce și are probleme cu citirea.