Stiri mondene

Delia Matache, urmărită de un bărbat noaptea, în timp ce ieșise să alerge, în parcul Herăstrău: „Nu faci așa ceva! Nu faci nimic"

Delia Matache, urmărită de un bărbat noaptea
Delia Matache, urmărită de un bărbat noaptea [Sursa foto: Instagram]
Delia Matache a povestit că a trecut printr-o experiență neașteptată în timp ce alerga, noaptea, în parcul Herăstrău. Ce mesaj a transmis artista?

Delia Matache adoră să alerge și să facă sport în general, mai ales în natură. Tocmai de aceea, artista a mers în timpul nopții să alerge în parc și a avut parte de o experiență neplăcută. Delia s-a trezit cu lumina de la o lanternă aprinsă băgată în ochi în timp ce un bărbat pe care nu îl cunoștea o întreba dacă este…chiar ea. Interacțiunea a făcut-o să se simtă stânjenită, chiar speriată.

Cântăreața a povestit episodul pe contul ei de Instagram, cerându-le fanilor să nu o mai urmărească noaptea în parc, pentru că aceste gesturi o sperie și reacțiile ei nu ar fi dezirabile pentru cei care încearcă să se apropie de ea.

„Sub nicio formă dacă mă vezi noapte plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic.

E noapte, e întuneric. Nu veni după mine. Niciodată. Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. „-Ești tu?”/ „-Ce? Da, eu sunt adică, de ce?” Ce naiba! Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci așa ceva! Nu faci nimic”,
a explicat Delia Matache.

Delia Matache, urmărită de un bărbat noaptea
Delia Matache, urmărită de un bărbat noaptea[Sursa foto: Instagram]

Cu toate că a reușit să treacă cu bine peste acel moment, jurata de la ”iUmor” a ținut să transmită un mesaj cât se poate de clar pentru cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Citeste si: Delia Matache, despre căsnicia cu Răzvan Munteanu! Cum reușesc să păstreze mereu o legătură armonioasă în cuplu: „Cred că suntem doi oameni echilibrați”

„N-am să stau să nu mai ies să alerg la orice oră vreau pentru că nu ar trebui să fie periculos și, în general, nu e. Dar, dacă vă trece vreodată prin cap să veniți și să…nu știu, să îmi puneți mâna pe un umăr sau să mă bateți pe umăr noaptea, în timp ce alerg, NU! Să nu faceți asta niciodată, nu, niciodată! Mă activez, țip, sun la Poliție și vă dau și două peste ochi. Niciodată să nu faceți așa ceva”, a mai adăugat Delia Matache.

Delia Matache, urmărită de un bărbat noaptea
Delia Matache, urmărită de un bărbat noaptea[Sursa foto: Instagram]

Nu este prima dată când vedeta vorbește despre acest subiect

Delia Matache a încercat în repetate rânduri să le explice fanilor săi faptul că nu este în regulă să fie asaltată pe stradă, în timpul ei liber.

Citeste si: Delia Matache, despre show-ul de la Neversea! Artista, emoții mari pe scena festivalului: „View-ul de pe scenă este absolut minunat”

„De când am început să fiu cunoscută, am rămas extrem de bine ancorată în realitate. Sunt un om normal ca toți ceilalți, eu sunt artist doar când sunt pe scenă, în rest sunt om normal, deci trebuie să mă comport normal. Îmi spun chestia asta și mi-a intrat în sânge chestia asta. În mare parte, am o stare de anxietate. Încerc să o controlez și știu că meseria mea s-a desfășurat în spațiul public și asta presupune (n.r. interacțiune ape stradă cu fanii). Încerc să-i fac să înțeleagă pe cât pot prin interviuri că nu este rolul meu acesta, adică nu sunt de la relații cu publicul mereu și că nu pot să fac mereu asta și că ar fi inuman”, a spus Delia, în urmă cu ceva timp.