Stiri mondene

Delia, fotografie rară cu soțul ei, Răzvan Munteanu! Cum s-au fotografiat cei doi: „Ce bine vă potriviți!”

Delia, fotografie rară cu soțul ei, Răzvan Munteanu
Delia, fotografie rară cu soțul ei, Răzvan Munteanu [Sursa foto: Instagram]
Delia a publicat o imagine rară cu soțul ei, Răzvan Munteanu, iar fanii au reacționat imediat când au văzut fotografia. Uite cum s-au fotografiat cei doi!

Delia, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, a ales să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, motiv pentru care pozele alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, sunt destul de rare. Frumoasa artistă și partenerul ei de viață formează un cuplu echilibrat și care pare să fi descoperit cheia succesului longevității în căsnicie. 

Delia, fotografie rară cu soțul ei, Răzvan Munteanu
Delia, fotografie rară cu soțul ei, Răzvan Munteanu[Sursa foto: Instagram]

Deși este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, vedeta a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii romantice alături de soțul ei.

Reacțiile pozitive ale fanilor nu au întârziat să apară. 

Citeste si: Delia are la bază o cu totul altă meserie, despre care puțină lume știe. În ce domeniu ar fi lucrat artista, dacă nu își urma visul de a deveni cântăreață?

„Parcă ar completa frumoasele poze un mic aventurier, dar și așa sunteți o familie superbă.”, „Dragostea plutește în aer.”,

„Ce bine vă potriviți.”, „Vă îndrăgesc tare mult pe amândoi!
”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Delia, confesiuni inedite despre relația cu soțul ei, Răzvan Munteanu

Delia și-a cunoscut soțul în 2010, la un spectacol de karaoke care se ținea în clubul pe care acesta îl manageria. Doi ani mai târziu, cei doi au spus cel mai sincer și hotărât „DA” din viața lor. În cadrul unui interviu, Delia a vorbit despre relația pe care o are cu partenerul ei de viață.

Citeste si: Delia și-a surprins din nou fanii cu o ipostază extrem de sexy pe Instagram: „Văzându-te mereu mâncând...”

„Relația noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal. Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi și chiar aș vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber și să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult. (râde) Nu știu în ce măsură pot, dar aceasta îmi este dorința. Asta trebuie să faci cât trăiești, să călătorești, nu trebuie să fii sluga nimănui, a niciunui sistem, a niciunui șef. Mi se pare că, dacă ai opțiunea aceasta, e sinucidere curată să nu o faci.”,  a spus Delia Matache, în urmă cu ceva timp.