Stiri mondene

Delia, despre violența domestică asupra femeilor! Artista a reacționat la o glumă deplasată: „Nu sunt străină de situație, știu ce înseamnă”

Delia, despre violența domestică asupra femeilor
Delia, despre violența domestică asupra femeilor [Sursa foto: Instagram]
Delia a vorbit deschis despre violența domestică asupra femeilor. Atitudinea artistei a devenit virală pe rețelele sociale!

Nu mai este pentru nimeni un secret că Delia este o artistă cu un real succes și care reușește să impresioneze cu fiecare apariție. În cadrul emisiunii „iUmor”, unde are rolul de jurat, vedeta a luat atitudine la glumele făcute de un concurent în jurul unui subiect sensibil: violența domestică asupra femeilor. Reacția artistei a devenit virală în mediul online și foarte mulți internauți au apreciat abordarea acestui subiect delicat.

Delia: „ Ăsta mi-e comportamentul, ăsta mi-e felul”

În cadrul unui interviu oferit pentru life.hotnews.ro, Delia se scuză, spunând că acesta îi este felul. Cu toate astea, frumoasa blondină nu înțelege de ce reacția sa a devenit virală pe internet, iar cele în care vorbește despre rasism nu. Deși nu a fost un copil traumatizat, Delia a simțit presiune din partea profesorilor săi. 

Delia, despre violența domestică asupra femeilor
Delia, despre violența domestică asupra femeilor[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Delia, Crăciun alături de un manelist celebru! Cum a petrecut artista alături de zeci de invitați?!

Am vorbit de fiecare dată când mi s-a părut ceva în neregulă, dar nu s-a viralizat de fiecare dată treaba asta. Ăsta mi-e comportamentul, ăsta mi-e felul: când ceva nu este în regulă, grăiesc, nu mă abțin, nu mă feresc.

Nu știu exact de ce acest video a fost viral și altele nu. Dar de fiecare dată am o reacție și spun ce cred, și nu doar despre violență, ci și despre rasism sau multe alte topicuri.

Delia, despre violența domestică asupra femeilor
Delia, despre violența domestică asupra femeilor[Sursa foto: Instagram]

Nu pot să spun că am fost un copil traumatizat din pricina violenței domestice, dar am cunoscut treaba asta, știu ce înseamnă. Nu-mi dau seama dacă m-a traumatizat real vorbind, habar n-am, nu îmi place să stau să sap adânc, nu m-ar ajuta cu nimic. Însă nu sunt străină de situație și cred că toți cei care suntem cam din aceeași generație cunoaștem atmosfera (să ai profesori severi, tensiunea), tocmai de-asta simt să fim departe de poveștile astea dintr-o perioadă demult apusă”, a spus Delia.