Stiri mondene

Dinu Maxer a început un nou capitol din viața lui. Artistul a oferit declarații despre noua lui iubită: ”Nu este devreme să-mi refac viața. Consider că am ținut coada suferinței mele”

Dinu Maxer confirmă că este într-o nouă relație!
Dinu Maxer
Dinu Maxer nu se mai ascunde și a oferit primele declarații despre noua iubită. Ce vârstă are, de fapt, bruneta care i-a pus inima pe jar după divorțul de fosta parteneră?

Dinu Maxer a confirmat că se află într-o nouă relație, după ce luna trecută a divorțat oficial de mama copiilor săi, Deea, după un mariaj de 15 ani. Mulți au fost surprinși când artistul a fost filmat săptămâna trecută, într-un club din Capitală, în compania unei domnișoare, de către paparazzii  Click

Dinu Maxer confirmă că este într-o nouă relație!
Dinu Maxer

Noua iubită nu este familiarizată cu celebritatea și lumea mondenă

În cadrul unei emisiuni TV, Dinu Maxer a dezvăluit că partenera lui are vârsta de 36 de ani, ceea ce înseamnă că este mai mare cu 3 ani decât Deea. Chiar dacă gurile rele au spus că este mult prea devreme să își refacă viața, Dinu Maxer susține contrariul. Totuși, fostul solist al trupei AXXA nu se grăbește să afirme că este ceva serios, ci așteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile. 

Citește și: Cu cine locuiește acum Deea Maxer? La doar câteva săptămâni de la divorț, vedeta nu mai sta singură cu copiii

„Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție.

Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul.(...) Relația este la început și este normal să vă spun lucrurile normale și firești. Într-adevăr s-a scris că este mult prea tânără. O să o să vă spun că nu este mult prea tânără și are 36 de ani. Și lucrurile astea ne poziționează într-o zonă de cuplu matur. Nu se joacă cu cuvintele'', a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate la Antena Stars.

Dinu Maxer confirmă că este într-o nouă relație!
Dinu Maxer

Prima reacție a Deei Maxer

Reporterii Spynews.ro au contactat-o și pe fosta soție a lui Dinu Maxer pentru a afla cum comentează ea declarațiile făcute de tatăl copiilor ei. Rezervată în declarații, Deea a spus că nu își dorește să vorbească despre acest subiect.

Dinu și Deea Maxer
Dinu Maxer și Deea

Citește și: Din ce face bani acum fosta soție a lui Dinu Maxer? Determinată din fire, artista nu a profesat niciodată în domeniul studiat și s-a reprofilat

Nu comentez absolut nimic. Nu am nimic de declarat”,  a spus Deea Maxer pentru  Spynews.ro.