Lansări muzicale

De ziua ei de naștere, AVA și-a făcut cadou o piesă alături de Connect-R

AVA și Connect-R au lansat single-ul „Emoții”
AVA și Connect-R au lansat single-ul „Emoții”, chiar astăzi de Dragobete și de ziua de naștere a artistei.

Dragostea plutește în aer luna aceasta, iar acest lucru se simte și în piesele artiștilor. AVA și Connect-R au lansat piesa „Emoții”, astăzi, 24 Februarie, fiind o zi specială nu doar pentru că este Dragobetele, ci și pentu că est ziua de naștere a artistei.

AVA și Connect-R au lansat single-ul „Emoții”

„Emoții” este ultima piesă de pe albumul omonim al AVEI și vine în completarea celorlalte trei piese lansate până în prezent: „Hai pleacă”, „Vrei nu vrei” feat. Dorian și „Dragul meu”, toate având ca mesaj principal „iubirea”.

„Emoții”, cea mai nouă piese a AVEI, lansată alături de Connect-R 

Piesa transmite toate trăirile, gândurile și dorințele artistei, ea reprezentând vocea tuturor femeilor care își doresc să fie cea mai bună versiune a lor, pe toate planurile.

„Mi-a părut bine să colaborez cu AVA, este un artist în toată regula, piesa este foarte sensibilă și sper să aibă un succes real pentru că într-adevăr merită”, a spus Connect-R despre noul featuring.

AVA și Connect-R au lansat single-ul „Emoții”

Clipul îi surprinde pe cei doi într-o atmosferă caldă, dar în același timp luxury oferită de apartamentul prezindețial din Hotelul Sheraton.

„Această piesă reprezintă tabloul vieții mele. Mă reprezintă în totalitate. Este specială pentru mine pentru că am scris-o în 10 minute și pentru că este feat. cu un artist pe care il admir foarte mult. Sper să ajungă la inimile voastre”, a declarat AVA despre mult așteptata colaborare.

Muzica celui mai nou single a fost elaborată de AVA, versurile au fost scrise de artistă alături de Connect-R, iar orchestrația- realizată de Mihai Grecan (Tigaie) și Alexandru Radu (Chopin).

AVA este artista care s-a remarcat la Vocea României și care a colaborat de-a lungul timpului cu cei mai cunoscuți artiși din România. Ea este cea care, alături de Mihai Grecan, a pus bazele casei de înregistrări Sonus Records și a școlii de canto Music City.