Stiri mondene

De ce s-au despărţit Alexandra Stan şi iubitul său, Alex Parker

De ce s-au despărţit Alexandra Stan şi iubitul său, Alex Parker
[Sursa foto: Facebook ]
Alexandra Stan este singură din nou, după ce s-a despărţit de Alex Parker, colegul său de breaslă.

 Se pare că Alexandra Stan nu îşi găseşte deloc liniştea pe plan sentimental. Relaţiile artistei nu au avut deloc succes, iar ultimul exemplu este povestea cu Alex Parker. Cei doi s-au despărţit după doar cinci luni de relaţie.

Motivele despărţirii dintre Alexandra Stan şi iubitul său, Alex Parker

 Alex Parker este bărbatul care a ajutat-o pe Alexandra Stan să treacă peste divorţul de anul trecut.

Cei doi s-au afişat pentru prima dată împreună cu ocazia lansării piesei "Home Alone", la care cei doi cântăreţi au colaborat. Iubirea dintre cei doi nu a rezistat însă prea mult, poate că şi din cauza diferenţei de vârstă.

De ce s-au despărţit Alexandra Stan şi iubitul său, Alex Parker

  "Noi suntem prieteni de foarte mult timp și cred că a funcționat totul, efectiv avem viziuni diferite, mai ales că suntem amândoi foarte incisivi pe carieră. Eu o să mă mut în Los Angeles, ea are treabă prin Europa și concerte, adică pur și simplu ne-am apropiat pentru că am simțit și ne-am depărtat pentru că iarăși am simțit, dar în continuare vorbim și ea e o fată super-mișto și unul dintre artiștii din România care au ridicat steagul cel mai sus și suntem super-fericiți cum suntem acum!", a declarat Alex Parker pentru Cancan.

De ce s-au despărţit Alexandra Stan şi iubitul său, Alex Parker

 Anul trecut, Alexandra Stan a şocat pe toată lumea. Prima dată, vestea că s-a căsătorit cu Emanuel Necatu, după numai două luni de relaţie, a ţinut prima pagină a tabloidelor. Apoi, a surprins din nou. Cei doi au divorţat după doar cinci luni în care au format un cuplu.

  "Nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţisem aşa blocată. Venisem şi de la «Survivor» şi nu ştiam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta", a declarat Alexandra Stan la Teo Show.

Citeste si: „Am încredere în mine”! Alexandra Stan, decizie radicală după despărțirea de Alex Parker. Ce va face artista curând