Stiri mondene

De ce a ținut Emily Burghelea sarcina ascunsă până acum

Emily Burghelea sarcina ascunsă
Emily Burghelea este însărcinată în șapte luni și a dezvăluit acest lucru abia azi în cadrul emisiunii Teo Show.

Emily Burghelea a vorbit pentru prima dată în cadrul emisiunii Teo Show despre sarcina sa. Vedeta a venit alături de iubitul ei, Andrei, în platoul emisiunii şi au povestit cum au aflat că vor deveni părinţi. Chiar dacă cei doi şi-au propus să devină părinți cât mai repede, nu se așteptau ca acest lucru să se întâmple atunci. 

Emily Burghelea sarcina ascunsă

„De sapte luni de zile ascundem aceste secret. Eram în live pe YouTube, curățam creveți și mi s-a făcut rău, eu nu știam că sunt însărcinată. Prietena mea m-a întrebat dacă sunt însărcinată. Eu am râs și am zis că nu, apoi am închis live-ul și mi-am făcut testul și a ieșit pozitiv. Am mai făcut încă vreo cinci după. Noi mai făcusem niște teste cu două zile în urmă și ieșise negativ”, a declarat Emily Burghelea la Teo Show.

Emily Burghelea sarcina ascunsă

„A fost ceva ce ne-am propus. Am vorbit prin iunie de treaba asta și cam în două săptămâni aveam și testul pozitiv. E ceva foarte emoționant, ce nu pot descrie. Nu știm dacă e băiețel sau fetiță, am vrea să fie surpriză, dar ne-a gândit că ar trebui să știm totuși ce e ca să ne putem pregăti”, a spus și Andrei, iubitul lui Emily Burghelea. 

Motivul pentru care Emily Burghelea a ținut sarcina ascunsă șapte luni 

Emily a povestit că s-a îngrășat doar șapte kilograme în timpul sarcinii și pentru a masca cât mai bine burtica de gravidă a purtat haine foarte largi. În ceea ce privește dorința ei de a ține sarcina ascunsă, Emily a fost întrebată de o internaută de ce a procedat așa, iar ea a răspuns că a vrut să-l protejeze pe copil.

Emily Burghelea sarcina ascunsă

„Bebelușii în primele luni de viață sunt mai sensibili și am vrut să protejez copilașul”, a spus Emily Burghelea. 

Cei doi viitori părinți nu știu ce sex are copilul, dar Emily Burghelea a dezvăluit pe Instagram că ar vrea să afle cu puțin timp înainte pentru a se pregăti corespunzător.