Stiri mondene

Daniel Radcliffe, starul francizei cinematografice "Harry Potter", se pregătește să devină tată pentru prima oară

Daniel Radcliffe, starul francizei cinematografice
Daniel Radcliffe este în culmea fericirii. Actorul și iubita sa, Erin Darke, urmează să devină părinți.

Actorul, în vârstă de 33 de ani, va deveni tătic, după ce un reprezentant a confirmat vestea pentru US Weekly. Daniel Radcliffe și Erin Darke trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani după ce s-au întâlnit pe platoul filmului Kill Your Darlings, în care au jucat amândoi.

Starul devenit cunoscut în rolul lui Harry Potter a vorbit cu cei de la revista  People, cu ocazia lansării celui mai nou film al său, "The Lost City", în care apare alături de Sandra Bullock și Channing Tatum. Britanicul a recunoscut că îi merge grozav atât pe plan personal, cât și profesional.

Citește și: Daniel Radcliffe, despre posibilitatea de a-l mai juca pe Harry Potter! Decizia actorului îi va surprinde pe fani

"Am o viață frumoasă. Sunt cu iubita mea de aproape un deceniu. Suntem foarte fericiți. Ne place să lucrăm împreună, dar nu este ceva ce vrem să facem tot timpul. Amândoi scriem, așa că dacă am reuși să facem asta împreună la un moment dat, ar fi cool", a spus Daniel Radlicffe despre viața de cuplu, adăugând că și proiectele în teatru și film curg.

Daniel Radcliffe spune că întreaga lui carieră este bazată pe „noroc și privilegiu”

Daniel Radcliffe  a mai jucat în lungmetrajul "The Woman in Black/ Femeia în negru", dar şi pe Broadway, în muzicalul de succes "How To Succeed In Business Without Really Trying". Actorul a fost distribuit, de asemenea, în filmul de ficţiune "Horns", regizat de Alexandre Aja.

Starul francizei cinematografice "Harry Potter" a făcut senzaţie, în urmă cu câţiva ani, când a apărut nud, în rolul Alan Strang din piesa de teatru "Equus", de Peter Shaffer, pusă în scenă pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York).  În 2007, a jucat în lungmetrajul TV "My Boy Jack", în care a interpretat rolul tragic al fiului în vârstă de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front în timpul Primului Război Mondial.

Citește și: Daniel Radcliffe din„Harry Potter”, rol important într-un film biografic! Actorul se transformă în ‘Weird Al’ Yankovic, câstigator al premiului Grammy, în filmul despre viața artistului

Starul din ‘Harry Potter’ a cunoscut faima de când era un copil, după ce l-a interpretat pe micul vrăjitor în faimoasa franciză. El a spus, potrivit  contactmusic.com: „Întreaga mea carieră este construită pe noroc și privilegiu. (…) În niciun caz nu vreau ca oamenii să creadă că am ajuns unde am ajuns doar pentru că am muncit foarte, foarte din greu. Oricine are succes în ceva, în mare parte – deși ai muncit foarte mult, ceea ce sunt sigur că marea majoritate fac – este implicat și foarte mult noroc. Viața mea, cel puțin, este un nebunesc exemplu de noroc.”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Daniel Radcliffe (@danielradcliffeofficially)