Stiri mondene

Dana Rogoz, declarații emoționante despre relația de iubire cu soțul ei: „Nu-l văd separat de mine”

Dana Rogoz, declarații emoționante despre relația de iubire cu soțul ei: „Nu-l văd separat de mine”
Dana Rogoz a vorbit cu emoție despre relația cu soțul cu 18 ani mai în vârstă decât ea. Ce spune despre căsnicia lor și despre atribuțiile de tată?!

Dana Rogoz este în lumina reflectoarelor de la vârstă fragedă, fiind cunoscută ca „Ambramburica”. Actrița a devenit cunoscută și apreciată și datorită rolului din „La Bloc”, acolo unde l-a cunoscut și pe actualul ei soț. 

Dana Rogoz, declarații emoționante despre relația de iubire cu soțul ei: „Nu-l văd separat de mine”

Actrița a povesit în podcastul lui Cătălin Măruță despre relația cu soțul ei, cum a luat naștere, și mai ales, cum este el ca tată. Întrebată dacă Radu a fost primul ei iubit, Dana Rogoz a povestit: „Am avut o poveste de iubire înainte, adolescentină, frumoasă, lungă pentru perioada respectivă. Aveam o relație de doi ani. Am fost într-o relație cu un băiat care era în clasa a 12-a, eu eram în clasa a 9-a, am trecut prin toate etapele unei relații, dar ca orice poveste adolescentină s-a încheiat”. 

Dana Rogoz, despre decizia de a începe o relație cu Radu Dragomir: „Cred că eram conștientă de ce trăiesc, de alegerile pe care le fac și de iubirea pe care o simt”

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Aveam amândoi alte relații, dar aveam o relație foarte bună din punct de vedere profesional.  Au fost povești care s-au încheiat și alte povești care au început. Am avut o relație pornită din mare iubire. Am crezut foarte tare în ceea ce trăiam la momentul respectiv. Și amândoi primeam sfaturi din stânga și dreapta că o să fie dezastruos, că am 18 ani, că o să-l părăsesc. Ideea e că eu chiar cred că nu suntem o tipologie pe care să pui degetul și cred că e foarte ușor din exterior să pui etichete, dar eu nu cred că eram o fată de 18 ani... Cred că eram conștientă de ce trăiesc, de alegerile pe care le fac și de iubirea pe care o simt pentru un om și am fost educată să aleg din dragoste omul de lângă mine. Și la fel de sigur era și el de ce simte și am început o poveste foarte curată, foarte asumată, de la bun început, de care am fost extrem de mândri. Cred că ceilalți au trebuit să lase jos garda și să zic: Da, băi, ați avut dreptate”, a spus Dana Rogoz. 

În ceea ce privesc zvonurile conform cărora regizorul Radu Dragomir a divorțat din cauza Danei Rogoz, actrița a spus succint că nu vrea să vorbească despre acest subiect, dar a recunoscut că au fost momente când s-a simțit vinovată de divorțul lui. 

„Lucrurile nu se explică așa, nu o să putem să le explicăm noi. Sigur că puteam să nu funcționăm ca un cuplu, dar a fost ceva mai mult”, a explicat Dana Rogoz. 

Cum este soțul Danei Rogoz în rolul de tată?!

„Este un tată extrem de preocupat, iubitor, e prezent, e acum cu copilul. E ireproșabil ca tată și el știe asta despre el. Nu-l văd separat de mine ca nimic. Nu e doar un partener, e cel mai bun prieten, e omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte, funcționăm ca un tot. Avem totul împreună. Suntem cuplați, lipiți, în cele mai mici rosturi”, a povestit Dana Rogoz despre soțul ei.