Stiri mondene

Dana Rogoz, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în cariera de actriță: „ Te lovești de multe ori de senzația că ești inutil”

Dana Rogoz, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în cariera de actriță
Dana Rogoz, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în cariera de actriță [Sursa foto: Facebook]
Dana Rogoz a oferit detalii de culise despre profesia sa. Iată declarațiile actriței.

Dana Rogoz este una dintre cele mai iubite actrițe din țara noastră. De-a lungul timpului, talentul său a depășit granițele României făcând parte din producții premiate la nivel internațional. A devenit cunoscută după rolul din „La Bloc”, iar de atunci cariera sa a continuat să prindă și mai multă culoare. Dana Rogoz este o femeie împlinită, are o carieră de invidiat ca actriță și femeie de afaceri, dar și o familie frumoasă.

Recent, vedeta a vorbit despre ceea ce înseamnă actoria pentru ea și despre cum a reușit să echilibreze profesia. Actrița a recunoscut că și-a pus de mai multe ori cariera sub semnul întrebării, mai ales în perioada pandemiei. 

Dana Rogoz, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în cariera de actriță
Dana Rogoz, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în cariera de actriță[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Dana Rogoz, dezăluiri inedite din căsnicia cu Radu Dragomir! Cum a trecut artista peste diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „Și eu aș fi judecat”

„Mai târziu, în viață, te lovești de multe ori de senzația că ești inutil, ăsta este adevărul. De multe ori te întrebi pe cine ajută ce faci tu. De fapt, contează pentru cineva? Mai ales în pandemie, multă lume din mediul ăsta, prietenii mei, și-au pus întrebarea asta. Citeam comentarii pe net cu: „Hei, pune mâna pe sapă dacă nu profesezi în perioada asta'. Genul ăla foarte tranșant.

Eu am evadat în alte lucruri în acea perioadă, recunosc. Partea de blogging funcționează aproape paralel, aveam această salvare, să spunem, inclusiv financiar, necesară, dar altfel te întrebi de multe ori asta, dacă se vede ce faci. Ai impresia că o iei mereu de la 0. Ți se deschide o ușă de casting și trăiești cu senzația că nimeni nu știe ce ai făcut până atunci. Apoi ești iar pe val și lucrurile se leagă și apoi sună iar telefonul, fluctuațiile astea” ,a declarat Dana Rogoz. 

Dana Rogoz, dezvăluiri despre compromisurile în actorie: „P rofesia e haos de multe ori”

De asemenea, Dana Rogoz a vorbit și despre compromisurile pe care le cere viața de actor. Actrița este de părere că cel mai dificil lucru este să împaci viața de familie și cariera. Mai mult, Dana rogoz a adus în discuție și compromisurile pe care actorii le fac pentru a face performanță, într-o lume caracterizată de multe ori de „haos”. 

Dana Rogoz, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în cariera de actriță
Dana Rogoz, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în cariera de actriță[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Dana Rogoz, despre dezvăluirile actriței Viorica Vodă de la premiile Gopo 2022: „A vorbit în numele foarte multor femei, nu doar din industrie”

„Trebuie să ai noroc să-ți găsești o familie care să te înțeleagă, care să-ți fie alături, la care să te întorci și care să-ți fie mereu stâlp, să fie o bază foarte solidă pentru că, altfel, profesia e haos de multe ori. Emoțional trebuie să știi pe cine te bazezi. Maternitatea e întârziată de multe ori în profesie, multe actrițe amână momentul. Marian Râlea întotdeauna spunea că e și mai greu pentru femei. Acum înțeleg, am 36 de ani și știu generația din care am venit. Ne-a fost greu cu asta. Pentru mine a fost foarte clar când am simțit că trebuie să se întâmple, eram dispusă să fac o pauză oricât de mare ar fi fost pentru asta, dar știu multe alte femei pe care profesia le-a dus în alte locuri. Au amânat și nu și-au găsit acel sprijin în viața personală. Cred că au compensat emoțional pe scenă, s-au simțit (n.red.: actorii și actrițele) împliniți acolo, dar în momentele de cădere cred că e greu să nu ai o bază în viața personală. Cred că asta este cel mai greu, să împaci cele două lumi”,  a adăugat Dana Rogoz.