Lansări muzicale

Damian Drăghici a lansat piesa „Te iubesc”

Damian Drăghici - Te iubesc
Damian Drăghici - Te iubesc [Sursa foto: Captură YouTube]
Damian Drăghici a revenit cu o nouă melodie emoționantă și sensibilă, intitulată „Te iubesc”. Dă-i play aici!

Noua piesă "Te iubesc" are versurile scrise de Cristina Stroe, iubita artistului și membră a grupului Damian Brothers. Melodia lansată de Damian Drăghici, cunoscut în întreaga lume datorită talentul său artistic,  beneficiază și de un videoclip montat de Andrei Ciobanu. „Te iubesc” are influențe gipsy, lăutărești și de tango, partea instrumentală fiind susținută de Mugurel Borcea la vioară și de Aurel Gheorghe la pian.

Citeste si: Damian Draghici, Theo Rose și Bodo au lansat „Să Faci Doamne o Minune”- VERSURI

"Am lansat cea mai nouă piesă! Ascultă și spune-ți părerea", spune Damian Drăghici.

Damian Drăgici, carieră spectaculoasă

Recunoscut pentru stilul său original, Damian Drăghici a avut colaborări cu artiști de renume pentru single-uri de succes precum „În stație la Lizeanu” (împreună cu Smiley), „Mona” (alături de Delia), „Lume, lume” (împreună cu Andra & Cabron) și „Trandafire” (alături de Feli), piese ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Damian Drăghici
Damian Drăghici[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Damian Drăghici, Nicole Cherry și Cabron lansează „Mă întorc acasă”

Cariera sa a cunoscut o ascensiune spectaculoasă, iar Damian Drăghici a avut norocul de a cânta alături de Paul Winter, Howard Levy, Glen Velez, Gary Thomas, Eugene Friesen, Randy Crafton, John Lockwood. De asemenea, a susținut concerte alături de orchestre faimoase din lume, printre care și London Philharmonic Orchestra și New Yorks Festival Orchestra. De asemenea, coloana sonoră a uneia dintre cele mai cunoscute trilogii, „Pirații din Caraibe', a fost compusă de Damian Drăghici și Hans Zimmer.