Stiri mondene

Cum se înțeleg după divorț Cornel Ilie de Vunk și fosta lui soție?

Cornel Ilie și soția
Cornel Ilie și soția lui s-au despărțit, dar artistul spune că între ei este în continuare o legătură strânsă.

Cornel Ilie și soția lui, Eliza, au anunțat în urmă cu două luni că vor merge pe drumuri separate în viață. La vremea aceea artistul a spus că nu vrea să vorbească despre acest subiect și a cerut discreție din partea presei. Însă la mai bine de două luni de la anunțul despărțirii, Cornel Ilie a explicat ce înseamnă semnificația afirmației sale „există dragoste și după iubire”, făcută în momentul în care a anunțat separarea de mama copiilor săi.

Cornel Ilie

„Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră, acea iubire se poate transforma într-o altfel de dragoste – care nu ține neapărat de sentimente romantice și este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața – și într-o formă de respect între doi prieteni care au niște amintiri senzaționale și care în continuare pot să comunice la fel de bine, chiar dacă nu mai împart aceeași casă”, a afirmat Cornel Ilie.

Cum trebuie să fie femeia perfectă în viziunea lui Cornel Ilie 

Cornel Ilie a dezvăluit cum arată femeia ideală în viziunea lui, prin câteva caracteristici simple.

Cornel Ilie

„În primul rând, să aibă încredere în ea însăși. Dacă are încredere, asta aduce cu sine foarte multă naturalețe, feminitate, umor și sensibilitate. Și puterea aceea care nu trebuie să se vadă – se simte – și trebuie să o dozeze cumva”, a declarat Cornel.

Despre Cornel llie s-a speculat că ar avea o realație amoroasă cuLidia Buble, cea alături de care a filmat un videoclip pentru piesa „Vino du-te”. Cei doi artiști au postat pe conturile lor de socializare imagini de la filmări, iar apropierile andre i-a băhat la bpnuieli pe fanii celor doi care au crezut că cei doi formează un cuplu. La acea vreme internetul a fiert la propriu până când artistul a dezlegat misterul și a vorbit despre adevărata relație pe care o are cu Lidia.