Stiri mondene

Adda, apariție rară! Cum a fost fotografiată artista pe plajă: „Ești wow”

Adda, apariție rară!  Cum a fost fotografiată artista pe plajă: „Ești wow”
Adda [Sursa foto: Instagram]
Adda și-a surprins fanii din mediul online, după ce a pozat într-o ipostază extrem de sexy. Cum au reacționat internauții când au văzut imaginile?!

Adda este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Totodată, soția lui Cătălin Rizea a devenit și una dintre cele mai controversate vedete după ce a participat în cadrul competiției „Asia Express”. În prezent, frumoasa artistă se relaxează în compania soțului ei într-o locație de vis, unde mulți și-ar dori să ajungă. În urmă cu câteva ore, Adda a postat o imagine HOT pe rețelele sociale.

„În premieră absolută intergalactică, interstelară și interplanetară- eu în chiloți pe Instagram și Facebook”, a scris Adda în dreptul imaginii.

Adda, apariție rară!  Cum a fost fotografiată artista pe plajă: „Ești wow”
Adda[Sursa foto: Instagram]

Cum au reacționat internauții?

La scurt timp, fotografia a făcut deliciul fanilor, care nu au ezitat să o complimenteze. Mai mult, imaginea a reușit să strângă numeroase aprecieri și comentarii din partea internauților. 

„Ești superbă”/ „Bravo! Ești foarte frumoasă”/ „Ești wow”/ „Arăți bine! Deci, trebuie să te mai postezi așa”/ „Da, ai slăbit și arăți foarte bine”/ „Vacanță plăcută”, sunt câteva din reacțiile fanilor.