Stiri

Cum reușește femeia cu cele mai lungi unghii din lume să își desfășoare sarcinile zilnice?

Cum reușește femeia cu cele mai lungi unghii din lume să își desfășoare sarcinile zilnice?
Femeia cu cele mai lungi unghii din lume [Sursa foto: the mirror]
Femeia cu cele mai lungi unghii din lume nu a mai trecut pe la salonul de manichiură de 22 de ani. Vezi aici cum arată unghiile!

Diana Armstrog își crește unghiile de 25 de ani și a doborât recordul Guinnesss World Record, ajungând la lungimea de 1.306,58 cm. Ea nu a mai trecut de mulți ani pe la salonul de manichiură și a povestit cum reușește să își desfășoare sarcinile zilnice.

Citeste si: Somnul este influențat de greutatea păturii cu care te acoperi. Iată care sunt mijloacele prin care poți să previi insomnia!

Cum reușește femeia cu cele mai lungi unghii din lume să își desfășoare sarcinile zilnice?
Femeia cu cele mai lungi unghii din lume  [Sursa foto: mycrush.live]

Cum reușește femeia cu cele mai lungi unghii din lume să-și gestioneze sarcinile zilnice?

Diana Armstrog a doborât recordul Guinness World Record pentru cele mai lungi unghii de la mâini și a povestit cum reușește să-și desfășoare sarcinile zilnice. Femeia nu și-a mai tăiat unghiile din 1997 și spune că de 22 de ani nu a mai trecut pe la un salon de înfrumusețare.

Diana își crește unghiil de 25 de ani și a ajuns la lungimea de 1.306,58 cm.

Citeste si: O bătrână de 103 ani s-a prefăcut că a murit cu hoțul în casă: „Dă-mi oleacă de apă”. Agresorul i-a aprins o lumânare și a fugit

Cum reușește femeia cu cele mai lungi unghii din lume să își desfășoare sarcinile zilnice?
Femeia cu cele mai lungi unghii din lume[Sursa foto: Twitter]

Se pare că Diana nu a mai dorit să își taie unghiile după ce fiica ei, Latisha, în vârsta de 16 ani, a murit tragic în somn din cauza unui atac de astm. Fiica ei a fost ultima persoană care i-a făcut unghiile și Diana nu a mai dorit să le taie de atunci. Ceilalți copii ai ei au încercat să o convingă să le taie, dar au încetat când au înțeles semnificația.

Vorbind despre cum se descurcă cu unghii atât de lungi, Diana, din Minnesota, SUA, a spus:   Îmi trag fermoarul la pantaloni sau la jachetă. Pot să deschid o cutie de suc, dar am nevoie de un cuțit. Am condus o mașină, dar a trebuit să scot mâna pe geam, așa că nu mai conduc. Iar în toaletele publice, trebuie să folosesc cea mai mare cabină – unghiile mele sunt de obicei mai lungi decât cele de dimensiuni normale”.

Cum își îngrijește Diana Armstrong unghiile de 1.306,58 cm?

Echipa Guinness World Record a recunoscut oficial recordul Dianei Armstrog la începutul acestui an. Inițial, femeia credea că este o glumă, dar acum este mândră de succesul ei și crede că și fiica ei, Latisha ar fi la fel.

Citeste si: Cum poți obține manichiura “Glazed Donut” popularizată

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Guinness World Records (@guinnessworldrecords)

  Fiecare unghie durează aproximativ 10 ore pentru a fi șlefuită și lustruită. Trebuie să folosesc o unealtă Dremel pentru prelucrarea lemnului. Mi le fac la fiecare patru-cinci ani și folosesc între 15 și 20 de sticle de ojă. Le-am vopsit săptămâna trecută și a durat patru zile. Dacă trebuie să ridic bani de pe jos, pot să ridic bancnote. Dar dacă scap mărunțișul pe podea, acesta va rămâne acolo jos.”, a mai spus Diana Armstrong