Stiri

Cum poți vedea Live Video prima semifinală Eurovision 2021

Cum poți vedea Live Video prima semifinală Eurovision 2021
Cum poți vedea Live Video prima semifinală Eurovision 2021 [Sursa foto: Facebook]
Roxen este reprezentanta României la Eurovision, la ediţia din acest an. Emoţiile au început deja, cu câteva ore înaintea concursului.

Roxen nu şi-a început foarte bine aventura la Rotterdam, oraşul care găzduieşte concursul Eurovision din acest an. Artista, împreună cu restul delegaţiei, nu au putut participa la ceremonia de deschidere de duminică. Mai multe cazuri de Covid-19 au fost depistate în echipele Islandei şi Poloniei, iar protocolul concursului prevede că toate delegaţiile cazate în acelaşi hotel rămân în izolare, până când vor fi testate negativ.

Cum o poţi vedea live pe Roxen, în prima semifinală Eurovision 2021

 Roxen a ratat ceremonia de deschidere, dar să sperăm că va avea noroc de acum încolo, deşi va intra în concurs de pe poziţia 13, număr considerat a fi cu ghinion. Reprezentanta României a fost repartizată în prima semifinală şi este cotată printre favorite la calificarea în marea finală. Artista a avut ceva emoţii la primele repetiţii, când prestaţia ei nu a fost cea mai strălucită.

Roxen şi-a revenit însă la cea de-a doua sesiune de repetiţii şi a impresionat prin prezenţa ei pe scenă. 

 „Am fost atât de emoționată când am urcat pe scenă, încât mi-au dat lacrimile și m-am luptat cu ele pe parcursul primului take", a spus Roxen, într-o conferinţă de presă susţinută la Rotterdam. 

 Prima semifinală, unde va concura şi Roxen, va avea loc marţi, de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în live video pe pagina de Youtube a concursului, Eurovision Song Contest.

Cea de-a doua semifinală va avea loc joi, în timp ce finala concursului de la Rotterdam se va desfăşura sâmbătă. De asemenea, şi a doua semifinală, dar şi finala se vor vedea live pe Youtube.

Cum poți vedea Live Video prima semifinală Eurovision 2021
Cum poți vedea Live Video prima semifinală Eurovision 2021[Sursa foto: Facebook]

Roxen s-a apucat la o vârstă fragedă de muzică, iar piesa ei de debut, „Ce-ţi cântă dragostea", a adunat peste 30 de milioane de vizualizări pe Youtube. Artista a lansat cinci piese pentru selecţia Eurovision, iar „Alcohol You", a fost desemnată câştigătoare. Din cauza pandemiei de Covid-19, ediţia de anul trecut a fost amânată, iar Roxen a rămas reprezentanta României, cu piesa „Amnesia".