Stiri

Cum poți vedea Live Video cea de-a doua semifinală Eurovision 2021

Cum poți vedea Live Video cea de-a doua semifinală Eurovision 2021
[Sursa foto: Facebook Eurovision]
Marţi a avut loc prima semifinală Eurovision 2021, iar joi se va desfăşura cea de-a doua semifinală.

 Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, a fost repartizată pe poziţia cu numărul 13 în prima semifinală, dar nu a reuşit să se califice în finala concursului muzical care în acest an s-a desfăşurat la Rotterdam. Aceasta a fost cea de-a treia ediţie consecutivă în care România nu s-a calificat în finală. 

A doua semifinală Eurovision 2021 se poate vedea Live Video

 În 2018, pentru prima dată după 14 ani, România rata calificarea în finala Eurovision, deși piesa „Goodbye” a celor de la „The Humans” era destul de bine cotată la casele de pariuri.

Apoi, în 2019, la Tel Aviv, Ester Peony, reprezentanta României, a ratat și ea calificarea. Roxen a fost înzestrată cu o voce superbă, cu un timbru vocal inedit, dar lipsa experienţei şi-a spus cuvântul în semifinală.

Cum poți vedea Live Video cea de-a doua semifinală Eurovision 2021

 Telespectatori din 18 ţări au putut vota în prima semifinală, iar finaliştii au fost aleşi atât în urma votului fanilor, care s-a făcut prin SMS sau prin aplicaţia online oficială, cât şi prin votul juriilor de specialitate din ţările participante, ponderile fiind egale. 

"Mă simt chiar bine. A fost o experiență foarte frumoasă. Sincer, nu cred că numărul 13 mi-a purtat ghinion. Chiar dacă nu am reușit să mă calific în finală, am reușit să ajung la inimile oamenilor. Acesta era scopul meu principal, să transmit un mesaj, să livrez un moment memorabil și intens. Am reușit să fac asta", a declarat Roxen, după ratarea calificării în finală. La casele de pariuri, artista din Cluj era favorită să cânte şi în finală.

 Azerbaidjan, Belgia, Cipru, Israel, Lituania, Malta, Norvegia, Rusia, Suedia și Ucraina sunt ţările care au obţinut biletele pentru calificarea în finala care va avea loc sâmbătă. Restul finaliştilor se vor afla în această noapte. Cea de-a doua semifinală va începe la ora 22:00 şi va fi transmisă Live Video pe pagina de Youtube a concursului, Eurovision Song Contest.