Stiri

La ce oră începe transmisia celei de-a doua semifinale a Eurovision 2021

La ce oră începe transmisia celei de-a doua semifinale a Eurovision 2021
[Sursa foto: Facebook Eurovision]
A doua semifinală de la Eurovision 2021 se va transmite în direct din Rotterdam. De la ce oră poți viziona spectacolul?!

Concursul a început marţi seară, cu prima semifinală, în care a cântat şi Roxen. Din păcate, cântăreaţa noastră a ratat calificarea în finala Eurovision 2021, aşa că România va lipsi din marea finală a concursului pentru a treia oară la rând. În 2018, pentru prima dată după 14 ani, România rata calificarea în finala Eurovision, deși piesa „Goodbye” a celor de la „The Humans” era destul de bine cotată la casele de pariuri.

Apoi, în 2019, la Tel Aviv, Ester Peony, reprezentanta României, a ratat și ea calificarea. 

Când începe a doua semifinală de la Eurovision 2021

  Roxen s-a aflat printre favoritele la calificarea în finală, dar se pare lipsa experienţei şi-a spus cuvântul pentru cântăreaţa de 21 de ani. Tânăra talentată din Cluj deţine o voce cu un timbru aparte, dar marţi seară nu a reuşit să îi impresioneze pe fani şi pe juraţi.

Telespectatori din 18 ţări au putut vota în prima semifinală, iar finaliştii au fost aleşi atât în urma votului fanilor, care s-a făcut prin SMS sau prin aplicaţia online oficială, cât şi prin votul juriilor de specialitate din ţările participante, ponderile fiind egale. 

La ce oră începe transmisia celei de-a doua semifinale a Eurovision 2021

  "Mă simt chiar bine. A fost o experiență foarte frumoasă. Sincer, nu cred că numărul 13 mi-a purtat ghinion.

Chiar dacă nu am reușit să mă calific în finală, am reușit să ajung la inimile oamenilor. Acesta era scopul meu principal, să transmit un mesaj, să livrez un moment memorabil și intens. Am reușit să fac asta", a declarat Roxen, după ratarea calificării în finală.

 După semifinala de marți de la Rotterdam, finaliștii sunt din Azerbaidjan, Belgia, Cipru, Israel, Lituania, Malta, Norvegia, Rusia, Suedia și Ucraina. A doua semifinală a concursului se va desfăşura joi, de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în direct pe pagina oficială de Youtube, Eurovision Song Contest.